Uyuşturucunun zararları anlatıldı

Uyuşturucunun zararları anlatıldı

Uyuşturucunun zararları anlatıldı

Uyuşturucunun zararları anlatıldı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Uyuşturucunun zararları anlatıldı

Uyuşturucunun zararları anlatıldı

Ümraniye Belediyesi, anlamlı bir etkinliğe daha ev sahipliği yaparak İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Vanlılar Derneği ile ortaklaşa ‘Madde Bağımlılığı ve Uyuşturucunun Zararları' konulu bir program düzenledi. Nikâh Sarayı'nda yapılan programa Başkan Yardımcısı Mahmut Eminmollaoğlu'nun yanı sıra, Ak Parti İlçe Başkanı Celal Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Vanlılar Derneği Başkanı Reşit Yüca ile Sancaktepe ve Sultanbeyli Vanlılar Derneği Başkanları, 250'yi aşkın çocuk ve vatandaşlar katıldı.

Program, protokol konuşmaları ile başladı. Madde bağımlılığı ve uyuşturucunun, çocukların sağlık ve geleceklerini olumsuz yönde etkilediğini ifade eden konuşmacılar, çocukların bu konuda dikkatli davranmaları gerektiğini belirtti. Programda bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Mahmut Eminmollaoğlu, çocukların bir toplumun geleceği olduğunu hatırlatarak, bu konuda sorumluluk sahibi herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Sezgin Maden'in sahnelediği stand upı izleyen çocuklar neşeli dakikalar yaşadı. Çocuk Büro ve Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Baş Komiser Münevver Kılıç'ın hazırladığı ‘Madde Bağımlılığı ve Uyuşturucunun Zararları' konulu sunum, çocuklar tarafından dikkatle izlendi. Program, şiir dinletisi ve sahne gösterileri ile devam etti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3