HASAN KELEŞ: NEZAKET VE İSTİŞARE KÜLTÜRÜ İLE ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ…

Deva Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş basın mensupları ile buluşarak gündemi değerlendirdi. Ümraniye meydanı, toplanma alanları, imar sorunları gibi konulardan bahseden başkan Keleş,’’ Genel Başkanımız sayın Ali Babacan’ın ülke siyasetine getirdiği siyasi nezaket ve üslupla Ümraniyemize hizmet edeceğiz’’ dedi.

HASAN KELEŞ: NEZAKET VE İSTİŞARE KÜLTÜRÜ İLE ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ…

Deva Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş basın mensupları ile buluşarak gündemi değerlendirdi. Ümraniye meydanı, toplanma alanları, imar sorunları gibi konulardan bahseden başkan Keleş,’’ Genel Başkanımız sayın Ali Babacan’ın ülke siyasetine getirdiği siyasi nezaket ve üslupla Ümraniyemize hizmet edeceğiz’’ dedi.

02 Ekim 2022 Pazar 14:46
HASAN KELEŞ: NEZAKET VE İSTİŞARE KÜLTÜRÜ İLE ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ…

Basın mensupları ile sık sık bir ara gelerek gündemi değerlendiren Deva Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş, bu kez ilçe binasındaki sabah kahvaltısında basın mensuplarını ağırladı. İlçe gündemi ve genel siyasetle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Keleş basın mensuplarının sorularını da cevapladı. İlçede birçok soruna değinen ve çözüm noktasında fikirlerini açıklayan ilçe başkanı Hasan keleş’in değerlendirmeleri şöyle:

SOKAKTA HER KESİME ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ

Görev süresi içerisinde Ümraniye’de birçok kesime ulaşmaya çalıştıklarını söyleyen Başkan Hasan Keleş, ‘Biz 24 Kasım 2021'de kurucu ilçe Başkanı olarak atanmamızın ardından 30 Mart 2022 tarihi itibari ile kongremizi yaparak seçilmiş yönetimle işe koyulduk. 4 kişi ile bu işe koyulduk. Hemen bir irtibat bürosu kurarak çalışmalara başladık. Daha iyi fiziki yerde hizmet edebilmek içinde şunda içinde bulunduğumuz ilçe binasının tadilatını yaparak taşındık. Esnaf ziyaretleri, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri, kanaat önderlerine ziyaret ve stant çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalar sayesinde DEVA Partisi’nin ve Genel Başkanımız Ali Babacan’ın tanına bilirliğini artırıyoruz. Ümraniye’de seçim otobüsüyle gezip stant çalışmaları yaptık. Ümraniye’nin genel sorunlarıyla ilgilenmeye çalışıyoruz. İnkılap Mahallesi’nde yapılan plan değişikliğine olan itirazımıza Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan cevap geldi. Yeni yapılan meydan, trafik sorunu ve alt yapı sorunu gündemimizde. Ümraniye’de bir meydana ihtiyaç vardı ama keşke böyle bir meydan olmasaydı. Çarşı’da yeterince ticarethane var. Yarın öbür gün bir afet yaşansa sokakların içinden çıkamayacağız. Çalışmalarımıza devam ediyoruz.’ dedi.

NEZAKET VE İSTİŞARE KÜLTÜRÜ İLE ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ…

BİZ DÜŞMAN DEĞİL SADECE RAKİBİZ

Diğer partilere yaptıkları ziyaretten bahseden Başkan Keleş nezaket ve istişare kültürünün öneminden bahsetti. Biz diğer siyasi partilerle düşman değil sadece rakibiz diyen Keleş, ‘Basın toplantılarının bizim için en önemli kısımlarından biri de sizlerin Ümraniye’ye baktığı gözden bakmak. Vatandaşların bizler için söyledikleri şeylerin bilgisine sahipsiniz. Henüz çözüm üretme konumunda değiliz ama fikir ve şikayetleri genel merkeze kadar iletebiliyoruz. Ümraniye’nin kronikleşmiş sosyal alanları ve imar planlarının revizesi konusunda çalışmalar yapıyoruz. Tüm bunları yılbaşına kadar sizlerle paylaşacağız. Çözüm tekliflerimizi sunacağız. Sadece şikâyet etmek için değil tüm bu şikayetleri çözümleriyle birlikte ortaya koymak için buradayız. Sayın Ali Babacan Başkanımız siyasetin sadece kavga ile yapılamayacağının en büyük göstergesi oldu. Nezaket ve istişare kültürü doğrultusunda bizde ilçemizde bulunan diğer partilerin başkanlıklarını ziyaret etmeye başladık. Geçtiğimiz gün Saadet Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ettik. Çok güzel karşılandık. Ümraniye’nin sorunlarını istişare ettik. Çarşamba günü AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı ile beraberdik. Misafirperverliklerinden ötürü çok teşekkür ederim. İyi ve verimli bir görüşme gerçekleşti. Diğer siyasi partilerle de bir görüşme talebi oluşturduk.’ ifadelerini kullandı.

BU MEYDAN ÜMRANİYE’YE YAKIŞMADI

Ümraniye Meydanı ile ilgili sorulan soruya da cevap veren İlçe Başkanı Keleş, meydanın Ümraniye’ye yakışmadığını söyleyerek ticaret ve rant alanına dönüştüğüne vurgu yaptı. ‘’Tarihin ilk zamanlarından beri meydanların nasıl olması gerektiği belli’’ diyen Başkan keleş, ‘’ Bir mimar olarak diyorum ki bu meydan birileri için bir ticari alana dönüşmüş. Bunda kimin imzası ve sorumluluğu varsa yanlış yapılmıştır’’ dedi.

DEPREM TOPLANMA ALANLARIMIZ NEREDE?

‘’Bir deprem felaketi yaşansa, sahra çalışması yapılabilecek bir ortam yok.’’ Diyen Başkan Keleş, ‘’ Sadece Ümraniye’nin değil İstanbul’un en büyük problemlerinden biri deprem toplanma alanlarının azlığı. Var olan alanlar birer birer imara açıldı. İlçemizde Allah korusun bir deprem olsa bu kadar insan nerede toplanacak. Ümraniye’de ciddi anlamda bu konuda bir eksiklik var. Ayrıca otoparklarımızda yetersiz.

KİM VATANA İHANET EDİYORSA ALLAH BELASINI VERSİN

Altılı masa ile ilgili bir soruya cevap veren başkan Hasan Keleş, ‘’ Bir konu gözden kaçıyor. Altılı masadan önce kurulan bir 4 masa var. AK Parti, Büyük Birlik Partisi, Vatan Partisi ve MHP daha önce bir masa oluşturdu zaten. Bugün 28 Şubatı bizzat organize ettiğini söyleyende o masada. Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 Şubat’ı lanetledikten sonra o şahsı Çanakkale’de açılışa davet etti. Altılı masaya vatan haini dendi. Bugün ülkenin en az yüzde 40’ı altılı masadan yana. O zaman ülkenin yüzde 40’ı da vatan haini. O zaman vatan haini dediği herkesi içeri de atsın. Kim vatana ihanet ediyorsa Allah belasını versin. Bende dahil. İspatını olmadan kimseye vatan haini demek büyük vebaldir

‘HALKIN GÖNLÜNDE YER EDİNDİK’

Tüm ekibinin canla başla çalıştığını söyleyen Başkan Keleş, ‘Halkın gönlünde yer edindik, Genel Başkanımız Ali Babacan’ın siyasi üslubu herkes tarafından dikkat çekiyor ve beğeniliyor. Burada herkes çok çalışıyor. Hepimiz hem ailemizden hem kendimizden hem de maddi imkanlarımızdan feragat ediyoruz. İnşallah yılbaşından sonra seçime tamamen hazır olmuş olan bir DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı göreceksiniz.’ ifadelerine yer verdi.

SÜSLÜ: ÜMRANİYE’DE SÜREKLİ YÜKSELİYORUZ

Başkan Hasan Keleş’in ardından meslektaşlarının sorularını yanıtsız bırakmayan DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Süslü yaptıklarını anket çalışmasının sonuçlarına değinerek, ‘Genel Başkanımız Ali Babacan’ın henüz Ümraniye’ye gelmeme sebebi İlçe Başkanımızın tasarrufundandır. En sondan bir önce atanan partiyiz. Dört kişi bu İlçe Başkanlık binasına gelip boyasını badanasını kendimiz yaptık. Bu süreçte Başkan Babacan’ı getirtmek olmazdı. Belki de Ümraniye’de ciddi bir kitle var ama henüz ulaşamadık. Genel Başkanımız geldiğinde, Ümraniye’ye geldiği belli olsun istiyoruz. Diğer partililerin olduğu kadar kalabalığı biz de toplarız. Kendimizin yaptığı amatör ankette 504 kişi katılım sağladı. Elde ettiğimiz sonuca göre Ümraniye’de üçüncü partiyiz. Gerçek anketler seçime son iki ay kala ortaya çıkar.’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3