Sarıgazispor’da tek hedef: Şampiyonluk

2022-2023 sezonunda İstanbul 1. Amatör ligde yer alacak olan Sancaktepe’nin en köklü takımı Sarıgazispor şampiyonluk hedefi ile sezon başı hazırlık çalışmalarına başladı.

Sarıgazispor’da tek hedef: Şampiyonluk

2022-2023 sezonunda İstanbul 1. Amatör ligde yer alacak olan Sancaktepe’nin en köklü takımı Sarıgazispor şampiyonluk hedefi ile sezon başı hazırlık çalışmalarına başladı.

16 Ağustos 2022 Salı 11:18
Sarıgazispor’da tek hedef: Şampiyonluk

Kırmızı Yeşilliler Teknik Sorumlu Bekir Arı nezaretinde, Antrenör Adem Tan ve Kaleci Antrenörü Ercan Cengiz yönetiminde Sarıgazi Stadında sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirildi.

Sarıgazispor Kulüp Başkanı Serdar Turhan ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro olarak idmanı takip ettiler.

Turhan : Futbolcularımıza güveniyoruz

Antrenman öncesi saha içinde futbolculara hitaben konuşan Kulüp Başkanı Serdar Turhan “ Sarıgaziaspor camiasına yakışır futbolcu grubu ile yeni sezona şampiyonluk hedefi ile merhaba diyoruz. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyor başarılı olacaklarına inanıyorum. Yeni sezonun tüm takımlarımız için kazasız belasız hayırlı olmasını diliyorum “ dedi.

Arı : Sarıgazisporu en iyi şekilde temsil edeceğiz

Sarıgazispor Teknik Sorumlusu Bekir Arı yaptığı açıklamada “ Öncelikle yeni sezon camiamıza hayırlı olsun. Genç hedefleri, idealleri olan ve giydiği formanın hakkını veren bir takımla çalışmalarımıza başlıyoruz. 8 Ekim’de başlayacak resmi lig maçlarına kadar yoğun bir çalışma programı uygulayacağız, bu dönemde haftada üç antrenman ve hazırlık maçları yaparak lige en iyi şekilde hazır olmak arzusundayız. Takımın güzel bir futbol sezonu geçirmesi temennisinde bulunarak, Sarıgazispor’u en iyi şekilde temsil etmek ve sporseverlere göze hoş gelen bir oyun izletmek amacındayız. Başkanımız Serdar Turhan ve Yönetim Kurulumuza verdikleri emekler için çok teşekkür ediyor, yeni sezonun camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yaklaşık 90 dakika süren antrenman saha içinde yapılan kısa toplantı ile başladı. Toplantı sonrası yapılan ısınma koşularının ardından, koordinasyon ve dayanıklılık çalışması gerçekleşirken, futbolcuların oldukça keyifli, moralli ve hırslı oldukları görüldü.

Haber – Foto: Murat Nazik

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72