TEMEL VE ZEMİN TEKNOLOJİLERİNDE AKILCI ÇÖZÜMÜN ADRESİ: ZEMTEK

Zemin mekaniği ve temel mühendisliği sektöründe; zemin etüdü, tasarım, uygulama ve danışmanlık alanında entegre bir hizmet zinciri sunan ZEMTEK Zemin Teknolojileri, yurt içi ve yurt dışında önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ekipmanlarını sürekli yenileyen ZEMTEK, tecrübeli teknik kadrosu, çözüm odaklı, ekonomik ve uygulanabilir akılcı projelerle de fark yaratıyor.

TEMEL VE ZEMİN TEKNOLOJİLERİNDE AKILCI ÇÖZÜMÜN ADRESİ: ZEMTEK

Zemin mekaniği ve temel mühendisliği sektöründe; zemin etüdü, tasarım, uygulama ve danışmanlık alanında entegre bir hizmet zinciri sunan ZEMTEK Zemin Teknolojileri, yurt içi ve yurt dışında önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ekipmanlarını sürekli yenileyen ZEMTEK, tecrübeli teknik kadrosu, çözüm odaklı, ekonomik ve uygulanabilir akılcı projelerle de fark yaratıyor.

11 Eylül 2022 Pazar 17:51
TEMEL VE ZEMİN TEKNOLOJİLERİNDE AKILCI ÇÖZÜMÜN ADRESİ: ZEMTEK

HERŞEY TEMELDEN BAŞLAR..!

Taşıma gücünün zayıf olduğu zeminlerde yapılan yapıların büyük kısmı depremler ile çökmektedir. Can ve mal kayıplarının oluşmaması için zemin etütlerinde zayıflık veya risk tespit edilen tüm yapıların zeminlerine ivedilikle zemin güçlendirmesi yapılmalıdır. Zemin güçlendirme çalışmaları, uygun olmayan zeminlerde yapılan binaların çökme riskine karşı kalkan olması amacıyla kullanılmaktadır. Burada iş, temel ve zemin teknoloji firmalarına düşüyor.

İşte bu hedefle ZEMTEK Zemin Teknolojileri, inşaat sektöründeki günümüz teknoloji ile uyumlu gelişmeler çerçevesinde zemin mekaniği ve temel mühendisliği konularında faaliyet göstermek amacı ile 2011 yılında Ataşehir’de kuruldu.

SİSTEM BÜTÜNLÜĞÜNÜ SAĞLAYAN AKILCI PROJELER

Konusunda uzman, tecrübeliteknik kadrosuyla bugüne kadar birçok önemli projeye imza atan ZEMTEK, temel mühendisliğinde ileri teknolojiler kullanarak yüksek kaliteli hizmet sunup, her projenin özel gereksinimlerini göz önünde bulundurarak ekonomik, güvenli ve sistem bütünlüğü sağlayan çözümler üretmeye devam ediyor.

TEKNOLOJİK OLARAK SÜREKLİ KENDİNİ YENİLEYEN FİRMA

ZEKTEK Zemin Teknolojileri, teknolojik gelişmeleri de yakından takip etmesiyle de dikkat çekiyor. Gelişen dünya şartlarında yeni teknolojiyi takip ederek hizmet kalitesini daha da artıran ZEMTEK, yurtiçi ve yurt dışında önemli işlere imzasını atmış ve atmaya devam etmektedir.

SEKTÖRDE GÖZDEN KAÇMAYAN DETAY!

Bugün sektördeki firma sahiplerinin bir çoğunun alaylı olması ise gözden kaçmayan bir detay. Firmanın bu noktaya gelmesinde büyük emek ve çaba harcayan ZEMTEK Zemin Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Celal Yılmaz’ın ise bu işin okulunu okumuş olması ZEMTEK’in en büyük artılarından biri. Jeoloji mühendisi olan Celal Yılmaz’ın üniversitede öğrendiği teknik bilgileri sahada pratiğe dökmesiyle firma kısa sürede adından söz ettiren projelere imza atmaya başlayarak, bugün sektörde adından söz ettiren bir konuma ulaştığını görebiliyoruz…

Firma sahibi Celal Yılmaz’dan ZEMTEK Zemin Teknolojilerinin çalışmalarını, faaliyet alanlarını ve sektörde nasıl lokalbir marka haline geldiğini dinliyoruz:

TECRÜBELİ TEKNİK KADROMUZLA AKILCI ÇÖZÜMLER

“Şirketimiz; yaş itibari ile tecrübeli, dinamik ve yenilikçi teknik kadromuz ve firma yöneticilerimiz, derin kazılara yönelik iksa sistemleri ve temel altı zemin iyileştirme konularında edindikleri bilgi ve tecrübelerini harmanlayarak oluşturdukları güçlü bir kuruluştur. Sektörde yılların tecrübesi ile önemli ve sağlam yer edinen deneyimli teknik personelimiz; proje tasarımından uygulamaya, müşterilerimizin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda teknik destek vererek doğru çözüme yönlendirmek, taahhüt konularında hizmet vermek için önemli çaba sarf etmektedirler.

KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞINDAN TAVİZ VERMEYİZ

“Konularında uzmanlaşmış teknik kadromuz, sahip olduğumuz ekipmanlarımız ve teknik danışmanlarımız ile zemin sektörüne en kaliteli hizmeti, akılcı projeler ve düşük maliyeti ile müşterilerimize sunmayı ilke edindik.Zemin mekaniği ve temel mühendisliği sektöründe; kaliteli hizmet anlayışını tecrübeli mühendis ve şirket çalışanlarımızdan almaktayız.

Amacımız;Proje tasarımı ve uygulama aşamalarında müşteri memnuniyetini birinci sırada tutarak, kaliteli teknik destek ile doğru çözüme yönlendirmek. Uygulamaların imalat tekniğine uygun yürütülmesi ve yönetilmesi için yeterli teknik ekip ile kalifiyeli elemanları bünyemizde hazır bulundurmaktayız”.

TEKNOLOJİK GELİŞMELERE GÖRE KENDİMİZİ SÜREKLİ YENİLİYORUZ

Sektörde kendilerini ön plana çıkaran detayları da anlatan Celal Yılmaz şöyle diyor: Yurt içi ve yurt dışı uygulama, proje ve danışmanlık çalışmalarımız devam etmektedir. Bu güne kadar irili ufaklı sayısız projelere imza atık. Yılların tecrübesi ile Çözüm odaklı, uygulanabilir ekonomik projelerle gereksiz harcamalardan müşterilerimize kazanç sağlıyoruz. Uygulanabilir yöntemlerle ayrıca projelerde zamandan da tasarruf sağlıyoruz. En az 10 senedir şirket kadromuzda çalışan Teknik kadromuzun bilgi ve birikimleri bizim diğer bir kazanımımız. Teknoloji takip ederek ekipmanlarımızı teknolojik gelişmelere göre yeniliyoruz.”

ZEMTEK Zemin Teknolojileri, Yurt içi ve yurt dışında tamamladığımız ve devam eden hem proje hem uygulamadakiişler kapsamında;

• Tasarım ev projelendirme

• Derin kazı destekleme işleri (İksa sistemleri)

• Fore kazık, mini kazık, ankraj ile betonarme imalatlar (Betonarme perde, başlık kirişi, kuşak kirişi vb.) çelik boru destek işleri, zemin çivisi ve püskürtme beton kaplama işleri, betonarme kuyu perde ve istinat duvar uygulamaları

• Heyelan önleme yapıları

• Temel altı taşıyıcı sistemleri, zemin ıslahı, jet groutenjeksiyon işleri

• Geçirimsizlik ve sızdırmazlık yapıları

• Zemin etüdü, aletsel ölçüm ve değerlendirme işleri hizmetlerini sunmaktadır…

Adres: Ferhatpaşa Mahallesi. Seyit Nizam Caddesi. Mangal Apt. no:3 Kat:2 Daire:5

Ataşehir / İstanbul

Tel: (0216) 577 77 44 fax: (0216) 577 77 45

Gsm: (0532) 792 05 85

www.zemtek.com.tr

[email protected]

Son Güncelleme: 23.09.2022 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72