Ataşehir'in Sultanları Gölcük'ü 4'ledi

Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol takımı Kocaeli Gölcüksporu da 4 golle geçti.

Ataşehir'in Sultanları Gölcük'ü 4'ledi

Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol takımı Kocaeli Gölcüksporu da 4 golle geçti.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ataşehir'in Sultanları Gölcük'ü 4'ledi

Ataşehir'in Sultanları Gölcük'ü 4'ledi

Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol takımı Kocaeli Gölcüksporu da 4 golle geçti. TFF Bayanlar liginde liderliğini sürdüren Ataşehir Belediyespor Bayan futbol Takımı Yenisahra Stadı'nda Kocaeli Gölcüksporla karşılaştı.

İlk yarısı yoğun yağış altında oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Ataşehir'in Sultanları Büşra'nın yaklaşık 30 metreden attığı şık golle 1-0 öne geçti. Baskılı ve hızlı futbolunu ilk yarı boyunca sürdüren Ataşehir Belediyespor Yağmur ve Reyhan'ın golleriyle ilk 45 dakikayı 3-0 önde kapadı.

İkinci yarıda yağış nedeniyle ağırlaşan saha nedeniyle karşılaşma orta saha mücadelesine dönüştü. Buna rağmen yakaladıkları gol pozisyonlarını cömertçe harcayan Sultanlar, Yağmur'un golüyle karşılaşmayı 4-0 kazanarak sahadan 3 puanla ayrıldı.

Tanzanya'dan iki yıldız geldi

Lig şampiyonluğunun yanı sıra önümüzdeki sezon Avrupa Kupalarında da şampiyonluğu hedefleyen Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı ara transfer kapanmadan Tanzanya'dan iki yıldız bayan futbolcuyu kadrosuna kattı. Tanzanya Milli Takımı'nda da oynayan Assa ve Eto lisanslarının çıkarılmasının ardından önümüzdeki haftadan itibaren Ataşehir Belediyespor Bayan Futbol Takımı ile yeşil sahalara çıkacak. Gölcükspor maçını Ataşehir Belediyespor Dernek Başkanı Sadık Kayhan'la birlikte izleyen Assa, amacının takıma kısa sürede uyum sağlamak ve şampiyonluğa katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72