Beykoz'da her gün orman yangını…

Beykoz'da Cuma gününden beri her gün orman yangını çıkan bölgede yine 4 farklı..

Beykoz'da her gün orman yangını…

Beykoz'da Cuma gününden beri her gün orman yangını çıkan bölgede yine 4 farklı..

16 Temmuz 2013 Salı 11:35
Beykoz'da her gün orman yangını…

 

Beykoz’da her gün orman yangını…

Neler oluyor?

Beykoz'da Cuma gününden beri her gün orman yangını çıkan bölgede yine 4 farklı noktada orman yangını çıktı. Peş peşe çıkan orman yangını ‘Yeni yerleşim yeri açmak için kundaklanıyor’ şüphesini de doğuruyor.

Beykoz'da Cuma gününden beri her gün orman yangını çıkıyor. Bölgede önceki gün de 4 farklı noktada orman yangını çıktı. Orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alınarak söndürülürken, yetkililer peş peşe çıkan yangınlar nedeniyle kundaklama ihtimali üzerinde duruyor.
Çavuşbaşı'ndaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Farklı 4 ayrı noktada çıkan yangına,
İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait çok sayıda arazöz ve iş makinesi ile Çavuşbaşı, Ümraniye, Kavacık itfaiye grupları müdahale etti. Yangını söndürme çalışmalarına 2 helikopter de havadan destek verdi. Yangın yerine polis ekibi sevk edildi.

""

Yeni yerleşim yeri mi açılıyor?

Yetkililer, yangının 4 ayrı noktada çıkması ve aynı bölgede Cuma, Cumartesi ve Pazar günü de peş peşe yangınlar çıkması nedeniyle kundaklama ihtimali üzerinde duruyor. Cuma gününden beri devam eden orman yangınlarında toplam 9 hektar orman alanı zarar gördü. Her gün çıkan orman yangınları ‘Yeni yerleşim yeri açmak için kundaklama mı var?’ sorusunu akıllara getiriyor. Daha önceki senelerde buna benzer örnekler yaşanmış ve orman yangınlarıyla kül olan yerler imara açılmıştı. Vatandaş, bu ihtimal üzerinde dururken artık denetimlerin daha da artması gerektiğini söylüyor.

 

Son Güncelleme: 16.07.2013 11:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3