Başkan İsmail Erdem gençlerle iftarda buluştu

Sancaktepe Genç Gelecek Kulüpleri'nin düzenlemiş olduğu Geleneksel İftar...

Başkan İsmail Erdem gençlerle iftarda buluştu

Sancaktepe Genç Gelecek Kulüpleri'nin düzenlemiş olduğu Geleneksel İftar...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Başkan İsmail Erdem gençlerle iftarda buluştu

Sancaktepe Genç Gelecek Kulüpleri'nin düzenlemiş olduğu Geleneksel İftar programı Gençlik Merkezi'nde gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Gençlerin hazırlamış olduğu etkinliklerle renkli bir atmosferde gerçekleşen programa Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Ak Parti İlçe Başkanı Azmi Ekinci katıldı.

Kuran-ı Kerim Tilaveti ve İftar Duası ile başlayan program, gençlerden oluşan Sarıgazi Merkez Camii ilahi grubunun seslendirmiş olduğu ilahilerle devam etti.

Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan yemekte yaptığı konuşmasında gençler için yapılan projelerin önemini anlatarak yapılacak yeni projelerden bahsetti. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ise konuşmasında gençlerin bu tür merkezlerde aktif rol almasının önemine değinmenin yanı sıra yakın bir zamanda Merve mahallesinde temelleri atılan Sancak Konağı ve Gençlik Merkezi'nin müjdesini verdi.

Genç Gelecek Tiyatro Eğitmeni Harun Özüağ seslendirmiş olduğu naatla gençlerin ilgisini çekerken tiyatro öğrencilerinin Mesnevi hikayelerinden canlandırdığı oyun konukların beğenisi topladı. Gençler iftar programından duymuş olukları memnuniyetleri dile getirerek bu tür programların devamını beklediklerini ifade ettiler.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3