Maltepe'ye 4 spor salonu

Anadolu Yakası Amatör Spor Kulüpleri Maltepe'de bir araya geldi. Maltepe...

Maltepe'ye 4 spor salonu

Anadolu Yakası Amatör Spor Kulüpleri Maltepe'de bir araya geldi. Maltepe...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Maltepe'ye 4 spor salonu

Anadolu Yakası Amatör Spor Kulüpleri Maltepe'de bir araya geldi. Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ev sahipliğinde verilen iftar yemeğine amatör spor kulübü başkanları ve yöneticileri, TFF İstanbul il başkan yardımcıları, İl Hakem Kurulu, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ve mahalle muhtarları katıldı.

Ramazan'ın ilerleyen günlerinde, birlikte dayanışmayı ve kardeşliği sergilemek adına güzel bir buluşma sağlayan Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Hüseyin Koca'ya teşekkür eden Prof. Dr. Mustafa Zengin, “Bugün kardeşlik günüdür, sevgiyi arttırabilmenin yollarını aramak varken yaşanan olumsuzluklar bizi üzüyor. Bu güzel Ramazan ayında hepinizin bir arada bulunmanızın da tüm güzel değerleri birlikte hatırlayabilmek adına önemli olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Gençleri daima iyiye ve güzele yöneltmek için çalıştıklarını belirten Başkan Zengin, “Maddi yardımlar vardır ama, önemli olan manevi destekler ve sağlayabildiğiniz olanaklardır. Gençlerimiz önce saha sıkıntısı çektiler. Maltepe Belediyesi ve Marmara Üniversitesi protokolüyle Başıbüyük Stadı'nın bir proje dahilinde çalıştırılabilmesi, vatandaşlarımız tarafından kullanılması için görüşmelerimiz tamamlandı. Buranın sahibi gençlerimiz ve halkımızdır” dedi.

Stadyumla ilgili bir projeleri daha olduğunu belirten Maltepe Belediye Başkanı, “Gülsuyu Spor Kompleksi geçen dönem Milli Emlak'tan tahsis alınarak planlanmış. Geçmiş dönem belediyeci arkadaşlarımızın üzerinde çalıştığı bir proje vardı. Bildiğiniz gibi tahsisler, üzerinde yapılacak projeye göre Milli Emlak'tan alınır. Yapılması anlamlı bir proje olduğunu bildiğimiz için biz de iptal etmedik, bir küçük ilaveyle hayata geçirilmeye çalışılmasını sağladık. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nin yanında bulunan arazide altı otopark, üstü stadyum olacak şekilde bir proje ortaya çıktı. İki aylık çalışma bittiğinde ihale süreciyle harekete geçeceğiz. Maltepe'nin cennet köşelerinin artacağını biliyoruz, spor alanları ve yeşil alanlar sayesinde gençlerimizi kötü alışkanlıklardan da uzak tutmuş olacağız” dedi.

Altayçeşme Kapalı Spor Salonu'nun Nisan ayında biteceğini belirten Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, Girne Mahallesi'nde de daha önceden mevcut olan ve İl Özel İdare'nin kapalı spor salonu yapacağı yerin yakında ihalesi ve planının yapılacağını ifade etti. Gülsuyu-Gülensu Mevkii ve Fındıklı Mahallesi'nde de birer spor salonu yapmayı üstlendiğini belirten Başkan Zengin, “Böylelikle dört kapalı spor salonu bulunan Maltepe'de gençlerimizin ve vatandaşlarımızın spora katılımını daha da desteklemiş olacağız. Gençlerimizi seviyoruz, onları güzel yönetmeye çalışan siz büyüklerimizi de seviyoruz. Birlikte el ele vererek gençlerimiz için çalışmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Spor kulüplerine verdiği maddi ve manevi desteklerinden dolayı Başkan Zengin'e teşekkür eden Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Hüseyin Koca, “Spor denilince barış dostluk akla gelir, kardeşlik gelir. Spor asla dil, din, mezhep, renk ayırmaz. Spor her yerde kardeşliğin simgesidir. Bugün de sizlere, misafirlerimiz ve kardeşlerimiz olarak burada olmanızdan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Derneği tarafından spora ve sporcuya verdiği tüm desteklerden dolayı Başkan Zengin'e hediye takdim edildi. Gece, Şef Fikret Erkaya yönetiminde Maltepe Musiki Derneği  konseriyle devam etti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72