Küba Dragos’ta Erol Ağıt Rüzgarı

Her Pazar günü Küba Dragos’ta sahne alan sanatçı Erol ağıt, kendine has sesi ve tarzı ile dostlarına unutulmaz gece yaşatıyor.

Küba Dragos’ta Erol Ağıt Rüzgarı

Her Pazar günü Küba Dragos’ta sahne alan sanatçı Erol ağıt, kendine has sesi ve tarzı ile dostlarına unutulmaz gece yaşatıyor.

13 Şubat 2022 Pazar 14:09
Küba Dragos’ta Erol Ağıt Rüzgarı

Açıldığı ilk günden itibaren birbirinden ünlü sanatçıları sahnesinde ağırlayan Kuba Dragos’ta Pazar Günleri ise Erol Ağıt sahne alıyor. Erol Ağıt, Küba Dragos’ta muhteşem sahnesi, enerji dolu şarkıları ve kendine has sesiyle dostlarına unutulmaz geceler yaşatıyor.

Erol Ağıt’ı dinlemeye gelenler hallerinden memnun olarak ve kendilerine hayranlıklarını dile getirerek ayrılıyor. Ağıt, Kendisinin sevilen şarkılarını, kendisini izlemeye gelen konukları ve misafirleriyle birlikte seslendirirken gece boyu kendisine yapılan istekleri de kırmadığı gözlerden kaçmıyor. Sahnesinde Kürtçe türkülere de yer veren Erol Ağıt, “Anadolu yakasında birçok dostum var ve ben buradaki gecemi bir konser değil de dostlarla buluşma diyorum. İstanbul’un Anadolu yakasında böylesine mükemmel bir eğlence mekanı olması biz sanatçıları da mutlu ediyor” diyor.

EROL AĞIT KİMDİR?

Ağrı Doğubeyazıtlı sanatçı Erol AĞIT 1990’da müzik hayatına başladı. 20 senedir sahne alan AĞIT, 2005’ten bu yana ‘Stüdyo AĞIT’ olarak albüm çalışmaları yapmakta.

Türkiye’de bulunan Kürt sanatçıların albüm çalışmalarını, müzik yönetmenliği, ayrıca aranjörlüğünü yapıyor. Hedefinin müzik ile sanat hayatında en iyisini yapmak olduğunu söyleyen AĞIT, 500 den fazla sanatçı ile çalıştığını çok yakında albüm çıkaracağını söylüyor…

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72