ARAÇ KİRALAMADA DOĞRU ADRES: SMT FİLO KİRALAMA…

Sektöründe bölgenin en eski ve köklü firmalarından SMT Rent A Car - Filo ve Araç Kiralama; geniş filosu, her segmentteki aracı ile kesintisiz hizmet veriyor. Sürekli büyüyen ve kendini yenileyen SMT Rent A car sahibi Samet Onurcan, firmasını, sektörü, hedeflerini ve araç kiralama ile ilgili püf noktaları gazetemize anlattı.

ARAÇ KİRALAMADA DOĞRU ADRES: SMT FİLO KİRALAMA…

Sektöründe bölgenin en eski ve köklü firmalarından SMT Rent A Car - Filo ve Araç Kiralama; geniş filosu, her segmentteki aracı ile kesintisiz hizmet veriyor. Sürekli büyüyen ve kendini yenileyen SMT Rent A car sahibi Samet Onurcan, firmasını, sektörü, hedeflerini ve araç kiralama ile ilgili püf noktaları gazetemize anlattı.

20 Temmuz 2022 Çarşamba 17:36
ARAÇ KİRALAMADA DOĞRU ADRES: SMT FİLO KİRALAMA…

Ümraniye’de 2006 yılında bir araçlık dükkanda kurulan SMT Rent A car, bugün her segmentteki yüzlerce aracı ile adından söz ettiren büyük bir filoya dönüşmüş durumda. Sürekli büyüyüp kendini yenilen SMT Rent A car, Türkiye genelinde 8 şubesi ile hizmet veriyor. SMT, kiralama dışında yurt dışından aldığı lüks araç satışı da yapıyor. Firmanın merkezi ise Çekmeköy’de…

SMT Rent A car Sahibi Samet Onurcan, Çekmeköy’deki merkez ofisinde sektörü, hedeflerini ve araç kiralama ile ilgili püf noktaları gazetemize anlattı…

Samet Onurcan, “Araç kiralama hizmetlerinde güven ve memnuniyet en çok önem taşıyan konulardır. Bu konuda deneyimli ekibimizle profesyonel kalitede hizmet sunan araç kiralama firmamızda, müşteri memnuniyeti her zaman odak noktamızda yer almaktadır” diyor. SMT Rent A car Sahibi Samet Onurcan şunları söyledi:

“SEKTÖRDE BÖLGENİN EN ESKİ VE KÖKLÜ FİRMASIYIZ”

Sektöre 2006 yılında giriş yaptık. Ümraniye’de bir araçla ile açtığımız dükkan ile bugün bu noktaya geldik. Bölgedeki en eski ve köklü firmasıyız diyebilirim. Ana branşımız araç kiralama. Merkezimiz Çekmeköy’de. Türkiye genelinde 8 şubemiz var. Günlük, haftalık ve uzun vadeli araç kiralama yapıyoruz. 750 araçla Türkiye’nin her yerine araç kiralıyoruz. SMT Otomotiv Araç Kiralama bünyesinde Ekonomik, Orta ve Üst segment araçları ile birçok Firmaya ve Bireysel müşterilere hizmet vermektedir.

“HER SENE PLANLAMA ÖLÇÜSÜNDE FİLOMUZU BÜYÜTÜYORUZ”

Filomuzu her sene büyütüyoruz. Yakın zamanda 120 araç daha gelecek. Aylık ortalama 75 adet araba alıyoruz. Kısacası Her sene planlama ölçüsünde büyüyoruz. Bölgedeki birçok kurum, belediye gibi kurumsallarla çalışıyoruz. Filomuzun yüzde 80’i kurumsal yüzde 20’si ise bireysele kiralama yapıyoruz. A,B,C,D, E segmentteki tüm marka ve model araçlarımız var. SMT Oto olarak tüm müşteri kitlesine hitap ediyoruz. Müşteri burada Renault Symbol de bulabilir, E Kasa Mercedes de.

“FİLOMUZU KAÇINILMAZ OLARAK ELEKTRİKLİ ARAÇLARA DÖNDÜRÜYORUZ”

Firmalar özelikle artan benzin zamlarından dolayı elektrik araç istiyor. Bu nedenle elektrikli araçları da kiralamaya koyduk. 150 tane elektrikli araç kiralayacağız. 2023’de araçlarımızın yüzde 70’şini elektrikli araca döndürmeyi planlıyoruz.

“YURT DIŞINDAN ALDIĞIMIZ ARAÇLAR MÜŞTERİLERİMİZE CAZİP GELİYOR”

Ayrıca yurt dışında bir şubemiz var. Oradan araç alıp hem yurt içine hem de Avrupa’ya satıyoruz. SMT Oto olarak kiralama yaptığımız gibi araç satışı da yapıyoruz. Son olarak 30 tane Tesla aldık. Fiyat olarak da müşterilerimize cazip geliyor. Şuan satışta yurt dışında aldığımız lüks segmentteki araçlarımız var. Merkezimizde 40 araçlık parkımız var. Yine Çekmeköy’de 85 araçlık başka bir parkımız bulunuyor.

“BİR FARKIMIZDA OLDUKÇA SEÇİCİ OLMAMIZ”

Bizim bir farkımızda çok seçici olmamız. Çok riskli bir iş yaptığımız için kiralamada elbette kriterlerimiz var. Bir kişi bankadan nasıl kredi alırken risk raporlarına bakılıyorsa, bizde bireysel müşterilerimizin Findeks banka risk raporlarına bakıyoruz. Ödeme sıkıntısı yaşıyorsa araç vermiyoruz. Kuramsala da ekstra olarak mali gelirlerine bakıyoruz.

Gelecek ay tablet sistemine geçiyoruz. Teslim faturaları, evrak işleri dijital ortamda olacak. Bu sayede kağıttan tasarruf ettiğimiz gibi, daha hızlı bir hizmet sunmuş olacağız.

SMT OTOMOTİV ARAÇ KİRALAMA TURİZM ORGANİZSAYON İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADRES: MEHMET AKİF MAH. KÖKNAR CAD. NO:61 SMT PLAZA ÇEKMEKÖY/İSTANBUL

TEL: 444 1 216

GSM: 0532 176 29 91

WEB: www.smtfilo.com

Son Güncelleme: 20.07.2022 17:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3