İstanbullular dikkat kuvvetli sağanak geliyor!

CNN Türk meteoroloji uzmanı: Sıcaklığın sert, sıkı sağanaklar yapabilecek seviyede”olacağını belirtti

İstanbullular dikkat kuvvetli sağanak geliyor!

CNN Türk meteoroloji uzmanı: Sıcaklığın sert, sıkı sağanaklar yapabilecek seviyede”olacağını belirtti

07 Ağustos 2017 Pazartesi 15:59
İstanbullular dikkat  kuvvetli sağanak geliyor!

CNN Türk Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, İstanbul’da dahil Marmara bölgesine kuvvetli sağanak yağış gerçekleşebileceğini belirtti. Ağustos ayının 13-14’ü civarı sıcaklıkların düşmesi bekleniyor.

Sürmeli, “Buradaki sıcaklık dalgalanışının sıkı bir sağanak yapma ihtimali var. Geçen seferki kadar çok sert bir sıcaklık azalışı görülmüyor. Sert, sıkı sağanaklar yapabilecek seviyede” dedi.

Bu haftanın ilk yarısında yüksek sıcak ve artan nem oranıyla beraber bunaltıcı geçeceğini kaydeden Sürmeli, “Geçen hafta sonu asıl olan sıcaktı. Nem şimdi geliyor. Bugün, yarın ve öbür gün hafta sonundan daha bunaltıcı olacak. Hafta sonunda yüzde 50’in altında nem vardı. Sıcaklık 36 dereceye kadar çıktı. Sıcak hava devam edecek” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 07.08.2017 16:07
Anahtar Kelimeler:
SağanakNemYağış
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72