Havalar ısınıyor

Meteoroloji 5 il için sağanak yağış uyarısı yaptı. İstanbul hafta sonu hava 31 derece olacak.

Havalar ısınıyor

Meteoroloji 5 il için sağanak yağış uyarısı yaptı. İstanbul hafta sonu hava 31 derece olacak.

30 Ağustos 2017 Çarşamba 12:21
Havalar ısınıyor

İstanbul’da dün kuvvetli yağış ve fırtına akşam saatlerinde etkili oldu. Ulaşımda aksamalar yaşandı, su baskınları meydana geldi. Sağanak yağmurla hava sıcaklığı 3-5 derece düştü. Yağmur bugün İstanbul’u terk edecek. Haftasonu sıcaklık artacak.

Meteoroloji’nin tahminlerine göre İstanbul’da hava yarın ve cuma günü parçalı bulutlu, hafta sonu ise az bulutlu olacak. Bugün 26 derece olan sıcaklık pazar günü 31 dereceye çıkacak.

Meteoroloji’den 5 il için de kuvvetli yağış uyarısı geldi. Sinop, Samsun, Ordu, Giresun çevreleri ile Kastamonu’nun kuzey ilçeleri için dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

İstanbul’da ise havanın, parçalı yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde il geneli, öğleden sonra doğusu yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Anahtar Kelimeler:
YağmurYağışGüneş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72