Ümraniye Ak Gençlik ‘açılım'ı anlatıyor

AK Parti Ümraniye Gençlik Kolları, demokratik açılım ve güncel konuları vatandaşa anlatmak için ev sohbetleri düzenliyor.

Ümraniye Ak Gençlik ‘açılım'ı anlatıyor

AK Parti Ümraniye Gençlik Kolları, demokratik açılım ve güncel konuları vatandaşa anlatmak için ev sohbetleri düzenliyor.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ümraniye Ak Gençlik  ‘açılım'ı anlatıyor

Bazı ziyaretlere Belediye Başkanı Hasan Can da katılıyor.

Ak Parti Ümraniye Gençlik Kolları, açılım süreci ve güncel siyasi konuların halkın daha iyi anlayabilmesi için bir gecede 70 ev sohbeti gerçekleştirdi. Yapılan ev sohbetleri ile yaklaşık 500 vatandaşla bir araya gelindi. Ak Parti İlçe Teşkilatı'ndan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; “İl Gençlik Kolları'nın da katılımı ile, demokratik açılım ve güncel siyaset ile ilgili gerçeklerin halkımıza daha iyi anlatılması için yapılan ve yapılacak olan ev ziyaretlerinin startı, geçtiğimiz hafta sonu aynı anda 70 tane ev ziyareti gerçekleştirilerek verildi. Bu ziyaretlere Belediye Başkanı Hasan Can da katılarak sürecin anlatılması ile ilgili katkıda bulundu. Açılım sürecinin ve siyasi konuların daha iyi anlatılması için ev sohbetlerine artarak devam edileceği vurgulandı” denildi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72