Halk ekmekle fırıncılar ‘Ekmek' kavgasında!

Halk ekmekle fırıncılar ‘Ekmek' kavgasında!

Halk ekmekle fırıncılar ‘Ekmek' kavgasında!

Halk ekmekle fırıncılar ‘Ekmek' kavgasında!

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Halk ekmekle fırıncılar  ‘Ekmek' kavgasında!

Samandıra'da basın toplantısı yapan İstanbul Fırıncılar Odası, ‘Halk Ekmeği' bahane gösterip yeni yılda zam sinyali verdi. Başkan Fahri Özer, “Halk Ekmeği kapatsınlar tüm fakir fukaraya bedava ekmek dağıtacağım” dedi.

İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Fahri Özer, bölgemizin yeni ilçelerinden Sancaktepe Samandıra'da yaptığı basın toplantısında büyükşehir belediyesinin ‘halk ekmeği'ni bahane göstererek yeni yılda ekmeğe zam geleceği sinyali verdi. “Fırıncılar olarak hiç bir zaman ekmek zammından yana değiliz” diyen Özer, “Ancak bugün itibariyle geldiğimiz nokta yeni yılla beraber bir maliyet hesabı çıkararak asgari düzeyde ekmeğe zam yapacağımızı üzülerek söyleyebilirim” dedi.

Fakir fukaraya ekmeği

bedava vereceğim

Fırıncılar Odası Başkanı Fahri Özer, “İstanbul'da bir halk ekmek var birde sahte halk ekmek. Her köşe başına kondurulan büfeler, hiçbir denetime tabi tutulmadan halka ‘ekmek' adı altında ekmek satmakta. Bunların tek amacı var; o da biz fırıncıları yok etmek” dedi. “Bunlara müsaade etmeyeceğiz” diyen Fahri Özer, “İhtiyaç sahibi vatandaşı kuyruklarda bekletip onur ve gururunu rencide ederek bedava halk ekmeği dağıtılması ‘insanım' diyen herkesi derinden yaralayan bir durum. Kapatsınlar halk ekmeği, fakir fukara tüm vatandaşlara bedava ekmeği ben vereceğim. Hem de hiç kimseyi rencide etmeden” dedi. Oda Başkanı Fahri Özer, yerel yönetimlere de seslenerek; fırın sayılarına sınırlama getirilmesini, her önüne gelene ruhsat verilmemesini ve daha sıkı denetimlerle halkın sağlıklı ekmek yemesinin sağlanmasını istedi.

             Haber: Cevat Dikici

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Meryem 2017-11-20 17:04:30

Bana göre halkekmek kapatilmamali sadece sistem degismeli sadece ihtiyaç sahiplerinin yararlanabilecegi sadece ekmek degil bi çok erzagin ucretsiz dagitilabilecegi bi yer olmalı yardima muhtaç insanlarin belediyeden aldikleri bir belgeyle dagitilmali haftada bir olsa bile kaydedilecek sekilde bakliyat yağ şeker un tuz hatta cocuklar icin bez seker cikolata bu şekilde hayirseverlerden de yardim etmek istryenler için fon olusturulabilir eminim bi çok insan yardim dagitmak istiyor fakat bu yardimlarin insanlara ulaşmadığını dusunerek yardım icin cekiniyorlardir. Eger sistemin doğru isledigini gorurlerse eminim yardimsever bi cok insan bu kampanyaya destek olacaktır.

banner3

banner72