COŞKUN TOSUN BU KADRO İLE BEYKOZ’DA ANCAK KÜMEYE OYNAR!

Kulüp Başkanı CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun’un yaptığı belediye meclis listesi, ‘Bu kadro ile belediyeyi kazanmak bir yana, ancak kümede kalma mücadelesi verilir’ yorumlarına neden oluyor…

COŞKUN TOSUN BU KADRO İLE BEYKOZ’DA ANCAK KÜMEYE OYNAR!

Kulüp Başkanı CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun’un yaptığı belediye meclis listesi, ‘Bu kadro ile belediyeyi kazanmak bir yana, ancak kümede kalma mücadelesi verilir’ yorumlarına neden oluyor…

27 Mart 2019 Çarşamba 07:03
COŞKUN TOSUN BU KADRO İLE BEYKOZ’DA ANCAK KÜMEYE OYNAR!

UMUTLAR HAYAL OLDU!

Beykoz CHP, Mart, 2019 yerel seçimlerine uzun yıllar sonra umutlu girdi. Ancak belediye başkan adayının Coşkun Tosun olarak ilan edilmesi ile birlikte bu umutlar yavaş yavaş solmaya başladı. Bir çok aday adayının yarıştığı CHP Beykoz’da ‘Coşkun Tosun’ ismi beklenen enerji ve heyecanı yaratmadı.

BELEDİYEDE AK PARTİ DAHİL 25 SENE ÇALIŞTI

Coşkun Tosun, 25 yıldır çalıştığı Beykoz Belediyesi’nde; Özel Kalem Müdürü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü, Bilgi İşlem Müdürü, Kültür ve Sosyal İşlerden sorumlu Başkan Danışmanlığı görevlerini yürüttü. İlçede Ak Partili belediye başkanları ile de çalışan Coşkun Tosun’un çalışma hayatı da parti içinde tartışma konusu olmuştu.

SEÇİME 15 GÜN KALA DESTEK YEMEĞİ!

CHP Beykoz’da yerel seçim çalışmalarına yönelik icraatlar yapılan trajikomik hale dönüşmüş durumda. Seçim için bütçe oluşturmakta zorlanan Coşkun Tosun ve ekibi, seçime sayılı günler kala biletli yemekli organizasyon ile kaynak arayışına girdi. Seçime 15 gün kala oluşturulacak bütçenin nasıl bir çalışma için harcanacağı da merak konusu..

COŞKUN TOSUNUN LİSTESİ EVLERE ŞENLİK

CHP Beykoz adayı Coşkun Tosun’un belediye meclis üyesi listesi tam evlere şenlik… Kulüp başkanlarından, 300 oyu bile zor alan DSP’li adaylarından, parti üyeliği dahi bile bulunmayan isimlere kadar! neler neler.. İŞTE COŞKUN TOSUN’UN A TAKIMI İLE İLGİLİ GERÇEKLER!..

MECLİS ÜYELEĞİ LİSTESİ Mİ YOKSA KULÜPLER BİRLİĞİ Mİ?

Coşkun Tosun’un listesini görenler, “ 'Meclis üyesi listesi mi yaptı yoksa Kulüpler Birliği'ni mi kurdu ?” yorumları yapılıyor. Listede Belediye Başkan Adayı coşkun Tosun’un kulüp başkanlığı kimliğinin yanı sıra; Yeni Mahalle Spor Kulübü Başkanı Recai Çelik ve Kavacık Spor Kulübü Başkan Suat Yıldız’ın isimlerin olması bu yorumlarını yapanları haklı kılıyor.

MHP’YE ÇALIŞANLAR BU LİSTEDE

Fisun Sökmez: CHP İl Başkan yardımcısı iken 2014 yılında MHP Belediye Başkanı Alaatin Köseler İçin çalıştı. Cemal Yavuz: CHP Beykoz’da 2 dönem meclis üyeliği yaptı. 2. 5 sene meclise katılmadığı gibi görev süresinde bir tek önerge bile vermişliği yok. Meclis üyeliği bitmeden oda MHP’nin adayı Alaatin Köseler’e destek veren bir isim.

376 OY OLAN ADAY DA LİSTEDE!

Recai Çelik: 2014 yılında DSP Beykoz Belediye Başkan Adayı idi. 376 oy aldı. Arkasında hiçbir kitlesi olmadan bu dönem CHP’nin belediye meclis üyesi adayı olması kafaları karıştırdı.

PARTİ ÜYELİĞİ BİLE BULUNMAYAN YILDIZ NEYİN KARŞILIĞINDA LİSTEDE?

Suat Yıldız: Parti üyeliği bile yokken Coşkun Tosun tarafından meclis üyeliğine yazıldı. 30 yıl Antalya’da ticari faaliyetlerini yürütürken 3-4 sene önce Beykoz’a geldi. “Ben meclise gelip gidemem” demesine rağmen coşkun Tosun tarafından neyin karşılığında meclis üyesi yapıldığını kamuoyu merak ediyor.

AYDIN DÜZGÜN’ÜN KIRMIZI ÇİZGİSİ DE LİSTEDE

Bahar Doğru: İlçe başkanı Aydın Düzgün’ün kırmızı çizgisi. İlçe başkanı tarafından listeye konuldu. Hiçbir yerel yönetim geçmişi yok. Ne iş kadını nede sivil toplum kuruluşlarında görevli. Neden meclis üyeliği yapıldığı bilinmiyor.

DSP’Lİ İSİMLERDEN MEDET UMMAK!

Meclis üyeliği listesinde dikkat çeken bir detayda. DSP’li isimlerin olması. Recai Çelik, Recep Süha Pekkip gibi isimlerle yola çıkılması, “Türkiye genelinde DSP’lilerin CHP’yi geriletme planı varken, Beykoz’da DSP’lilere kol kanat gerilmesi ne iş” yorumlarına neden oluyor.

LİSTEDE ŞEN ORTAKLAR DA VAR..

Meclis üyeliği listesinde yer alan Suat Yıldız ve Cemal Yavuz’un iş ortağı olması , ‘Bu kadar da olmaz’ dedirtiyor. Bu tabloyu görenler, “Belediye ticari kurum mu yoksa hizmet yerimi?” demekten kendilerini alıkoyamıyor..

“BU LİSTEDE KÜRTLERDE Mİ OLACAK?”

Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun’un meclis listesini yazdığı söylenen Metin Çanak’ın, “Bu listede Kürtlerde mi olacak” iddiası ise parti içinde büyük tepki çekmişti.

BU İSİMLERDEN KAÇININ OY POTANSİYELİ VAR?

Meclis üyesi listesine bakıldığında oy potansiyeli isimlerin yerine hatır gönül ilişkisi ile listelerin yapıldığı görülüyor. İlçe kamuoyu, “Ahmet Erkutoğlu, Fisun Sökmez, Cemal Sataloğlu gibi isimlerin hangi birisinin arkasında bir kitle var. Bu isimlerin ekonomik anlamda da seçim çalışmalarına hiçbir katkısı yok!” diyor.

AYDIN DÜZGÜN SÜRECİ İYİ YÖNETEMEDİ!

“SEÇİMDEN SONRA FATURA KENDİSİNE KESİLECEK”

Belediye meclis listesinin oluşturulmasında İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ün de süreci iyi yönetemediği net olarak ortada. Dahli bulunduğu isimlerin belirlenmesinde Coşkun Tosun gibi ahbap – Çavuş ilişkisi ile yol alan Düzgün’ün bu tutumu partiye büyük zarar verdi. İlçe kamuoyu ve partililer, Aydın Düzgün’ün kişisel hırs uğruna partiye bu süreçte yarar değil zarar verdiğini, ancak seçimden sonra faturanın öncelikle kendisine kesileceğini söylüyor.

GENÇLİK VE KADIN KOLLARI NEREDE?

CHP Beykoz’da ana kademe ilçe örgütünün ortada olmaması bir çok tartışmayı da beraberinde getiriyor. Hem kadın kolları hem de gençlik kolları seçim çalışmalarında ortada yoklar bu durum, ‘İlçe başkanlığı, gençlik ve kadın kollarını lav mı etti’ sorusunu akıllara getiriyor.

Son Güncelleme: 29.03.2019 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3