ÇEKMEKÖY PARK OF İSTANBUL AÇILDI

50 farklı türde 200 hayvanın bulunduğu, macera parkları ve yeşil alanlarıyla tüm İstanbulluları misafir edecek olan Çekmeköy Park Of İstanbul’un açılışı gerçekleşti.

ÇEKMEKÖY PARK OF İSTANBUL AÇILDI

50 farklı türde 200 hayvanın bulunduğu, macera parkları ve yeşil alanlarıyla tüm İstanbulluları misafir edecek olan Çekmeköy Park Of İstanbul’un açılışı gerçekleşti.

27 Mart 2019 Çarşamba 08:44
ÇEKMEKÖY PARK OF İSTANBUL AÇILDI

Çekmeköy Çatalmeşe Mahallesi’nde 200 bin metrekare alan üzerine kurulan Park Of İstanbul’un açılışı bir törenle gerçekleşti. Açılış törenine Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İstanbul Orman Bölge Müdürü Recep Ateş, Milli Parklar İstanbul Bölge Müdürü Resul Doğan ve çok sayıda Çekmeköylü katıldı.

İçerisinde; macera parkuru, piknik alanları, 50 farklı türde 200 hayvanın bulunduğu hayvanat bahçesi, kıl çadır konaklama alanları bulunacak olan Park Of İstanbul, 7’den 70’e binlerce vatandaşa hizmet verecek.

Açılış töreninde katılımcılara seslenen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyra, "İlçemize yatırım yapan Park Of İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Burak Memişoğlu ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum. Genç yatırımcı kardeşlerim ülkemize ekonomik saldırıların olduğu bir dönemde büyük bir yatırım yaptılar ve yüzün üzerinde vatandaşımıza da iş imkanı sağladılar. Büyük bir sosyal donatı alanı olan bu tesiste vatandaşlarımız keyifli vakit geçirecektir. İlçemize ve tüm İstanbul’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İş bilenin, kılıç kuşananın. Şu anda Çekmeköy’ü 100 dönümün üzerinde en az 5 tane parkı olan bir ilçe haline getirdik. Şimdi yapımı devam eden Seyir Tepesi, Doğa Parkı, Ömer Aktuğ Parkı’nı birbirine bağlayarak sizlerin kullanabileceği 1 milyon metrekare yeşil alan daha üretiyoruz. Bu hizmetleri yapabilmiş ve karşınıza çıkabilmiş bir kardeşiniz olarak Allah’a şükrediyorum” dedi.

Açılış kurdelesini kesen Başkan Poyraz ve katılımcılar daha sonra hayvanat bahçesini dolaştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72