Abdulhalim Meşe, kendi seçim şarkısını seslendirdi

Saadet Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Abdulhalim Meşe, kendi seçim şarkısını seslendirdi.

Abdulhalim Meşe, kendi seçim şarkısını seslendirdi

Saadet Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Abdulhalim Meşe, kendi seçim şarkısını seslendirdi.

26 Mart 2019 Salı 11:25
Abdulhalim Meşe, kendi seçim şarkısını seslendirdi

31 Mart yerel seçimleri çalışmalarına hız kesmeden devam eden Saadet Partisi seçim şarkılarıyla da 31 Mart'ın öne çıkanları arasında yer alıyor. Saadet Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Abdulhalim Meşe, Müzik ve Sinema Derneği (MÜSİDER) Yönetim Kurulu Üyesi, sanatçı Harun Beyaz'la seçim şarkısını seslendirdi. Abdulhalim Meşe'nin 'Bir olalım dirilelim' seçim şarkısının nakaratlarında ise "Liyakatli kadrolarla her yer gülistan dürüst temiz bir başkan Çekmeköy'de heyecan" ifadelerine yer verildi.

GENÇ VE DÜRÜST BAŞKANA DESTEK..

Genç ve dürüst başkan sloganı ile seçim çalışmalarını yürüten Saadet Partisi Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Abdulhalim Meşe ile seçim çalışmalarını anlattı.. Saadet Partisi Çekmeköy Adayı Abdulhalim Meşe, “Hiçbir menfaat beklemeden geceli gündüzlü çalışan genç bir kadro ile seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Enerjimizi seçmenlerimizden alıyoruz. Halkın büyük çoğunluğu mevcut Belediye yönetiminden rahatsızlığını her ortamda dile getiriyor. Dolayısı ile alternatifler arasında genç bir aday olmamız seçmenlerimiz için umut verici görülüyor. Sıkılmadık el bırakmayacak herkese ulaşacağız.

REKLAM BELEDİYECİLİĞİ DEĞİL HİZMET BELEDİYECİLİĞİ

Reklam yapmak için hizmet üretmeyeceğiz. Mevcut yönetim bir liralık iş için iki liralık reklam yapıyor. Halk tüm bilboardlarda belediye başkanının fotoğrafını görmek zorunda değil. Bizler tüm reklam alanlarını hem esnaflarımızın kullanımıza, hemde belediye gelir ve giderlerinin halkın bilgisine sunarak şeffaf belediyecilik anlayışımızı prtaya koymuş olacağız.

EN BÜYÜK SORUNLARDA BİRİ OTOPARK

Çekmeköy genç bir ilçe olmasına rağmen hızla betonlaşan bir şehir haline gelmiş. Kişiye göre imar uygulamaları ve çarpık kentleşme maalesef beraberinde trafik ve otopark sorununu getirmiş. İnşallah gerek mekanik sistemler, gerek yer altı otopark sistemleri ile bu sorunları çözeceğiz.

Son Güncelleme: 27.03.2019 07:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3