Kımılı Derneği, kadınları unutmadı

Kımılı Derneği, kadınları unutmadı

15 Mart 2017 Çarşamba 11:20
Kımılı Derneği, kadınları unutmadı

Ardahan İli Merkez Kımılı Köyü Kültür, Sosyal, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geleneksel hale getirdiği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için mini konferans ve sanatçıların yer aldığı bir etkinlik düzenledi.



Ataşehir’de önemli çalışmalara imza atan Kımılı Derneği Başkanı Aşkın Şit  ve yönetim kurulu üyeleri ile Kadın Kolları geleneksel hale getirdikleri 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamaları çerçevesinde Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Konferans salonunda düzenledikleri etkinlikte kadınlar gününü kutladılar.


 Salonun girişinde dernek kadın kolları üyeleri gelen konuk kadınlara şal ve gül verdiler.


 Saygı duruşundan sonra Dernek Başkanı Aşkın Şit etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada; “Bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü” için bir aradayız. Bu nedenle biz fazla konuşmayacağız. Bugün kadınların günü sözde kadınlarındır” diyerek sözü kadın kollarına bıraktı.



Kadın Kolları’ndan önce mini bir konferans veren İlahiyatçı Prof Dr. Bayraktar Bayraklı, geçmişten günümüze kadınlarla ilgili tespitlerini sıralayarak, Kuran-ı Kerim’in kadınlar için devrim olduğunu söyledi. Konuşmalarının ardından Prof.Dr. Bayraktar Bayraklı’ya, sahneye davet edilen Ataşehir Belediye Meclis Başkanı Sadi Özata tarafından plaket takdim edildi.


Etkinlikte, vefalı ve fedakâr davranışlarından dolayı günün kadını seçilen kadına plaketini kadın başkan yardımcısı tarafından takdim edildi. Yine Kadın Kollarına yardım ederek 4200 kitap kampanyasını katılan Kımılılı kadınlara da çiçek takdim edildi.


 

 
Son Güncelleme: 15.03.2017 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72