Yıldız'a duygusal veda

Ümraniye Emniyet Müdürü Yıldız'a duygusal veda

Yıldız'a duygusal veda

Ümraniye Emniyet Müdürü Yıldız'a duygusal veda

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Yıldız'a  duygusal veda

İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcılığı'na atanan Yıldız, düzenlenen bir veda yemeği ile uğurlandı. Yıldız, “Ümraniye artık benim , buradan kopmam mümkün değil” dedi.

 Ümraniye Belediyesi,  İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcılığı'na atanan Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Selami Yıldız onuruna bir yemek verdi. Belediye Başkanı Hasan Can'a teşekkür eden Yıldız, görevi süresince Ümraniyelilerin huzuru için, uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Ümraniye Belediyesi tarafından Ağaoğlu My City Otel'de verilen yemeğe Ümraniye Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Cumhuriyet Başsavcısı Ertan Erbay, çevre ilçelerin kaymakam ve belediye başkanları, Ümraniye İlçe Müftüsü Ercan Aksu, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadettin Gül, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediyesi Birim Müdürleri, STK Temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Konuşmasının ardından çeşitli kurum ve kuruluşlar Yıldız'a plaketler takdim ettiler.

‘Vatandaşların huzur ve

mutluluğu ortak amacımız'

Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, yedi yılı aşkın bir süredir görevde bulunan bir belediye başkanı olarak, Ümraniye'deki tüm kurumlarla örnek bir uyum ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını söyledi. Belediye olarak ilçedeki tüm kurumlara imkânları ölçüsünde destek olduklarını ifade eden Başkan Hasan Can, ortak amacın vatandaşların huzur, güven ve mutluluğu olduğunu söyledi. Üç yıldır Ümraniye'de görev yapan eski İlçe Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın gönlü hizmet aşkıyla dolu, heyecanla çalışan bir arkadaşları olduğunu belirten Başkan Hasan Can, “Kendisine bundan sonraki çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Başkan Hasan Can, konuşmasının ardından, Selami Yıldız'a bir gümüş plaket takdim ederek, Ümraniye'de gerçekleştirdiği başarılı hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür etti. Programda söz alan Ümraniye Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım da, Yıldız'ı başarılı çalışmalarından dolayı kutlayarak, yeni görevinde başarılarının devamını diledi.

Selami Yıldız: “Ümraniye'yi unutmam mümkün değil”

 Yemeğin ardından bir konuşma yapan İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı, eski Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Selami Yıldız, üç yıl kaldığı Ümraniye'yi çok sevdiğini söyledi. Selami Yıldız, konuşmasında;  “Vatandaşa hizmet esastır ve biz de bu bilinçle hizmet ettik. Halka hizmetin Hak'ka hizmet olduğu şiarından vazgeçmedik. Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can, görevde bulunduğumuz süre zarfında hep yanımızda oldu, çalışmalarımıza birçok vesile ile destek oldu. Hizmetler noktasında Ümraniye'de Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'müzün ortak çalışmaları ile bir ‘Ümraniye Modeli' oluşturduk. Sayın Kaymakamımız ve Sayın Başkanım ve diğer kurumlarımıza görevim süresince yaptıkları katkılardan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bu vesile ile gerek görev süresince verdiği katkılar ve gerekse bu nazik davetten dolayı Başkanımız Sayın Hasan Can'a teşekkür ediyorum” dedi.


""

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72