Madde bağımlılığı ile mücadele

Çekmeköy Belediyesi ve Çekmeköy Kent Konseyi, madde bağımlılığı...

Madde bağımlılığı ile mücadele

Çekmeköy Belediyesi ve Çekmeköy Kent Konseyi, madde bağımlılığı...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Madde bağımlılığı ile mücadele

Çekmeköy Belediyesi ve Çekmeköy Kent Konseyi, madde bağımlılığı ile mücadele konusunda örnek bir programa birlikte imza attı. Madde bağımlılığı ile mücadele konulu eğitim semineri programı, Turgut Özal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Çekmeköy Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından ilçe genelindeki ortaokul ve liselerde uzun zamandır yapılan bilgilendirme çalışmaları ile madde bağımlılığının beraberinde getirdiği zarar ve felaketler konusunda gençlerin aydınlatılması sağlandı. Sürecin devamında düzenlenen eğitim seminerinde her yaştan Çekmeköylü, madde bağımlılığı konusunda uzmanlar tarafından bilgilendirildi.

Düzenlenen programa Çekmeköy Kaymakamı Mehmet Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Emniyet Müdürü Vedat Erdem, İlçe Karakol Komutanı Binbaşı Engin Yılmaz, Yeşilay Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ayla İskenderoğlu ve Kent Konseyi Başkanı Hatice Sıraç da katıldı.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3