Kadıköy'de avukat dehşeti

Kadıköy'de kendisinden ayrılmak isteyen avukat eşi F.B.G'yi ruhsatsız...

Kadıköy'de avukat dehşeti

Kadıköy'de kendisinden ayrılmak isteyen avukat eşi F.B.G'yi ruhsatsız...

02 Mayıs 2014 Cuma 10:18
Kadıköy'de avukat dehşeti

Kadıköy'de kendisinden ayrılmak isteyen avukat eşi F.B.G'yi ruhsatsız silahıyla göğsünden vurarak öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan avukat S.G tedavi altına alındı.

Kadıköy'de S.G isimli bir avukat, kendisinden boşanmak isteyen avukat eşi F.B.G'yi silahla vurup öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu. Olay, Kadıköy Osmanağa Mahallesi Süleymanpaşa Sokak Numara 9'da bulunan avukatlık bürosunda meydana geldi.

İddiaya göre, sabah saatlerinde birlikte iş yerlerine gelen çift, özel görüşecekleri gerekçesiyle sekreterlerini bürodan gönderdi. Avukat çiftten uzun süre ses çıkmaması üzerine avukatlık bürosunun sekreteri, durumu F.B.G'nin avukat bir kadın arkadaşına anlattı.

İsmi belirlenemeyen avukatla çalıştığı büroya gelen sekreter, kapıyı açtıktan sonra korkunç manzarayla karşılaştı. Avukat çifti kanlar içinde yerde gören avukat ve sekreter, olay yerine hemen sağlık ekibi ve polis çağırdı. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede F.B.G'nin öldüğü anlaşılırken, ağır yaralanan S.G ise tedavi edilmek üzere Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri incelemelerini sürdürürken, S.G'nin avukat eşini ruhsatsız silahla göğsünden vurduktan sonra kendisinin de göğsüne ateş ettiği tespit edildi.

Çevrede bulunan vatandaşlar da silah sesi duymadıklarını söyledi.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor…

 

Son Güncelleme: 02.05.2014 10:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3