İBB’DE KARTAL İÇİN KREŞ DÜELLOSU!

İBB Meclisi CHP Üyesi Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi’nin 500 m2 alana kreş yapılması talebini İBB Meclisine önerdi: İBB Meclisinde AK Partili Üyeler ret etti!

İBB’DE KARTAL İÇİN KREŞ DÜELLOSU!

İBB Meclisi CHP Üyesi Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi’nin 500 m2 alana kreş yapılması talebini İBB Meclisine önerdi: İBB Meclisinde AK Partili Üyeler ret etti!

24 Eylül 2018 Pazartesi 12:30
İBB’DE KARTAL İÇİN KREŞ DÜELLOSU!

İBB Meclisinde 12 Eylül Çarşamba günü görüşülen İmar ve Bayındırlık Komisyonunun 56’ncı raporu olarak kayıtlara geçen “Kartal İlçesi, Çavuşoğlu Mahallesi, 2215 ada 114 ve 111 No’lu parsellerin doğusunda kalan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/1000 ölçekli UİP tadilatı hakkında” rapor mecliste görüşüldü. Kartal İlçesinin CHP’li Belediyesi bu alanın Belediye Hizmet Alanına alınarak kreş yapılmasını istedi. Kreş talebi Raporu Kartal Belediye Meclisinde AK Partililerin ret oylarına karşılık CHP’lilerin oy çoğunluğu ile İBB Meclisine sevk edildi. İBB İmar Komisyonunda görüşülen rapor CHP’li üyelerin kabul, AK Partili üyelerin ret oyları ile meclise sunuldu. İBB Meclisinde 12 Eylül Çarşamba günü görüşülen İmar ve Bayındırlık Komisyonunun 56’ncı raporu Meclis toplantısında görüşülürken söz alan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı görevini yürüten Kartal Belediyesi ve İBB Meclisi CHP Üyesi Gökhan Yüksel, İBB İmar Komisyonunun AK Partili Üyeleri ve Meclis Üyelerinden olumsuz kararının gözden geçirilmesini, tekrar değerlendirmesini rica etti. “Söz konusu arsaya Kartal Belediyesinin masumane kreş yapma talebidir” diyen CHP’li Meclis Üyesi Gökhan Yüksel’in kreş önerisine AK Partililer ret oyu vererek kreş yapılmasına karşı çıktı.
CHP’li Meclis Üyesi Gökhan Yüksel; “Park ihtiyacı karşılanmıştır, ama kreş ihtiyacı vardır. Bu küçük alanı refüj haline getirmek yerine, Belediye Hizmet Alanına alıp, kreş haline getirmeyi istiyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72