Çavuşbaşı Caddesi ölüm yolu oldu

Çavuşbaşı Caddesi ölüm yolu oldu

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Çavuşbaşı Caddesi ölüm yolu oldu
Çekmeköy Çavuşbaşı Caddesi'nde yetersiz denetim, ışıklandırma ve aşırı hız nedeniyle çok sayıda kaza meydan geldi. Son olarak karşıdan karşıya geçmekte olan bir vatandaş aşırı hız kurbanı oldu.

Çekmeköy  Çavuşbaşı Caddesi'nde neredeyse her gün bir kaza meydana gelmekte. Caddenin, özellikle Beykoz- Çavuşbaşı sınırına yakın bölümünde sürücülerin yaptığı aşırı hız bugüne kadar çok sayıda can kaybına yol açtı. Son olarak geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde karşıdan karşıya geçmekte olan yaşlı bir vatandaş aşırı hız kurbanı oldu. Çevrede ve mahallede oturan vatandaşlar can kaybının ardından denetimsizlik nedeniyle büyük tepki gösterdiler. Önlem alınmazsa daha çok sayıda vatandaşın öleceğini söyleyen mahalle sakinleri, “Burada hem denetim yok hem de ışıklar yetersiz. Zaten karşıdan karşıya geçmek için ne üst geçit ne de kırmızı ışık var” diyerek tepkilerini gösterdi.  Çavuşbaşı Caddesi boyunca üst geçidin yanı sıra hiçbir kırmızı ışığın olmaması gözden kaçmıyor. Yaya geçişi için hiçbir önlemin alınmadığı caddede aşırı hız ise vatandaşı tedirgin etmeye devam ediyor.

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72