Yeni anayasa için devam kararı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Anayasa Uzlaşma...

Yeni anayasa için devam kararı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Anayasa Uzlaşma...

07 Mayıs 2013 Salı 23:05
Yeni anayasa için devam kararı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nun çalışmalarının Haziran sonuna kadar devam edeceğini belirterek, çıkacak sonuca göre Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in liderler turu yapabileceğine işaret etti.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Anayasa Uzlaşma Komisyonu toplantısı sonrası gazetecilere değerlendirmelerde bulundu. Şahin, Haziran sonuna kadar çalışmaların devam edeceğini belirterek, Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in çıkacak sonuca göre Haziran'da liderler turu yapabileceğine işaret etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Bal, Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nun çalışmalarının Haziran sonuna kadar devam edeceğini bildirerek, "1 Temmuz tarihine geldiğimizde çalışmalar değerlendirilecektir. Eğer, komisyon o tarihte bir karar alacaktır" dedi.
1 Temmuz'a kadar bir metnin oluşturulmaması durumunda yol haritasının ne olacağının sorulması üzerine Bal, son tarih diye bir dayatmanın hiçbir parti tarafından yapılamayacağını belirterek, “1 Temmuz tarihinde çalışmalar bitmemişse bundan memnun olmayan parti çalışmalardan çekilir" diye konuştu.
Son Güncelleme: 07.05.2013 23:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3