TFF heyeti UEFA ile şike zirvesinde

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri UEFA binasına geldi.

TFF heyeti UEFA ile şike zirvesinde

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri UEFA binasına geldi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
TFF heyeti UEFA ile şike zirvesinde

Şike soruşturması hakkında UEFA yönetimi ile görüşmek için Nyon'a giden Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri UEFA binasına geldi.

Nyon'daki UEFA binasında yapılacak olan toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) adına Başkanvekili Lütfi Arıboğan ve TFF yönetim Kurulu Üyesi Kemal Olgaç katıldı. Federasyon Başkanvekili Lütfi Arıboğan toplantı sonrasında bir açıklama yaptı. 

İşte Arıboğan'ın açıklamaları:
"Çok başarılı bir toplantı oldu. Bu süreçte UEFA, TFF'ye olan güvenini belirtti. Dünyadaki şike benzeri olumsuzluklarla mücadelede UEFA'nın ne kadar tutarlı olduğunu biliyoruz. Türkiye'deki şike soruşturması ve Polis'in yaptıklarından memnunlar. Onlarla yaptığımız iş birliğinden memnunlar. Resmi belgelerin elimize geçmediği için sürecin ağır işlediğinin farkındalar. İş birliğimiz iki tarafı da mutlu eder şekilde devam edecek. "

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72