Sünnet vurguncularına dikkat !

Kartal Belediyesi ‘Yıl Boyu Ücretsiz Sünnet Projesi' kampanyası üzerinden...

Sünnet vurguncularına dikkat !

Kartal Belediyesi ‘Yıl Boyu Ücretsiz Sünnet Projesi' kampanyası üzerinden...

12 Haziran 2014 Perşembe 16:06
Sünnet vurguncularına dikkat !

Kartal Belediyesi  ‘Yıl Boyu Ücretsiz Sünnet Projesi’ kampanyası üzerinden bir takım dolandırıcıların türediğini ‘Sünnet Vurguncularına Dikkat !’ başlıklı haberiyle duyurdu.

Duyuruda;

“Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yıl Boyu Ücretsiz Sünnet Projesi’ kapsamında sünnet olacak çocuklar adına , ‘Türkiye Belediye Haberleri Dergisi’ adı altında , ‘Sünnet kampanyasına yardım düzenliyoruz’ denilerek ve Kartal Belediyesi’nin de adı kullanılarak, davetiye satışı, dergiye abone olma karşılığında vatandaşlarımızdan, kurum ve kuruluşlardan kanunsuz para toplandığı tespit edilmiştir. 

Kartal Belediyesi tarafından böyle bir yardım kampanyası yapılmadığını, kurumumuzun ilgili şahıslarla bir ilgisi bulunmadığını, halkı dolandırarak haksız gelir elde etmek isteyen bu kişi ve kişilerle ilgili kanuni işlemlere başlandığını ve konunun yargı mercilerine intikal ettirileceğini tüm kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

 

 

                                                                                                                   Kartal Belediye Başkanlığı

 

Son Güncelleme: 12.06.2014 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72