Son nefeste hayata döndü

İran'ın Meşhed şehrinde, cinayetten idama mahkum edilen bir kişi, asılmasından..

Son nefeste hayata döndü

İran'ın Meşhed şehrinde, cinayetten idama mahkum edilen bir kişi, asılmasından..

08 Mayıs 2013 Çarşamba 16:45
Son nefeste hayata döndü

İran'ın Meşhed şehrinde, cinayetten idama mahkum edilen bir kişi, asılmasından saniyeler sonra maktulün ailesi tarafından affedilince son nefesini vermeden önce ipten alındı.

17 Aralık'ta bir askeri öldürdüğü için idama mahkum edilen Vahid Zare için, Meşhed'de halka açık olan bir meydanda dar ağacı kuruldu. Gözleri bağlanan Zare, prosedürün gerçekleştirilmesinin ardından idamını beklemeye başladı. Daha sonra cellat, mahkumun altındaki sandalyeyi iterek infazı yerine getirdi. Mahkumun can çekiştiği sırada, kalabalık arasında bulunan maktulün ailesi bağırarak, Zare'yi affettiklerini duyurdu.

 

Cellat ve çevredekiler vakit kaybetmeden Zare'yi ayaklarından yukarı kaldırarak dar ağacından aldılar. İpten alınmasından sonra bir süre yere oturarak üzerindeki şoku atmaya çalışan mahkum ise, daha sonraolay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Son Güncelleme: 08.05.2013 16:45
Anahtar Kelimeler:
IdamIranIdam Edildi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3