Şile’de zihinsel engelli vatandaşa darp!...

Şile’de dün akşam saatlerinde zihinsel engelli Hüseyin Savaş a yapılan darp girişimi iddiası ilçede şaşkınlık yarattı.

Şile’de zihinsel engelli vatandaşa darp!...

Şile’de dün akşam saatlerinde zihinsel engelli Hüseyin Savaş a yapılan darp girişimi iddiası ilçede şaşkınlık yarattı.

30 Temmuz 2017 Pazar 15:10
Şile’de zihinsel engelli vatandaşa darp!...

İddialara göre olay Şile Hacı Kasım Mahallesinde, yaşının 17 olduğu öğrenilen D.D isimli çocuk ve arkadaşları ilçenin sevilen yüzü ve ilçede “Şile’nin gülü” olarak bilinen zihinsel engelli Hüseyin Savaş’ın sol gözüne vurarak gözünün morarmasına ve göz altında dört ayrı yerden kırık oluşmasına neden oldu.

Edinilen bilgilere göre 17 yaşında D.D, zihinsel engelli Hüseyin Savaşın parasını almaya çalıştığı ancak Hüseyin’in parasını vermek istememesi üzerine aralarında sözde şakalaşma olduğu sonunda atılan yumruk ve kolundaki saati almasıyla noktalandı.

OĞLUMUN GÖRMEYEN GÖZÜNE YUMRUK ATMIŞLAR!...

İnsanlık dışı olarak yaşanılan hadiseden sonra evinde konuştuğumuz Hüseyin Savaş’ın annesi Sülbiye Savaş olayla ilgili şunları söyledi.

Oğlumun parasını almak istemiş bu çocuklar, ancak Hüseyin parasını vermek istemeyince ne yazık ki oğlumun gözünü bu hale getirmişler ama en üzücü olanı geçtiğimiz yıllarda ne yazık ki oğluma şaka yapmak üzere sprey sıkan Metin isimli biri oğlumun gözünden ameliyat olmasına neden oldu ancak oğlum Hüseyin’in sol gözünün görmesine engel oldu. Bu son olayda oğlumun görmeyen gözünü ne yazık ki bu hale getirdi dedi. Olayla ilgili Şile İlçe Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 30.07.2017 15:00
Anahtar Kelimeler:
DarpŞileZihinsel Engelli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72