Sancaktepe'de şehit ve gazi ailelerine yemek

Sancaktepe'de'18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 97'ınci ...

Sancaktepe'de şehit ve gazi ailelerine yemek

Sancaktepe'de'18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 97'ınci ...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Sancaktepe'de şehit ve gazi ailelerine yemek
Sancaktepe'de'18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 97'ınci yıldönümü nedeniyle, Sancaktepe Belediyesi Sancaktepeli Şehit ve Gazi Aileleri onuru bir yemek düzenledi. Başkan İsmail Erdem, gazi ve şehit aileci ile bir araya gelerek ‘daima yanınızdayız' mesajı verdi.

Şehit ve Gazi aileleri onuruna verilen yemeğe Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Azmi Ekinci, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Boylu, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Sancaktepe İlçe Tarım Müdürü Ahmet Ülker, İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl, Şehit ve Gazi aileleri katıldı.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem yaptığı konuşmasında Çanakkale zaferinin büyük bir ülkenin damarlarındaki vatan sevgisini gösteren ve tarihe ‘Çanakkale geçilmez' diye not düşülmesini sağlayan büyük bir zafer olduğunu, bu vatan için savaşmaya değil ölmeyi göze almış,  vatan evlatlarıyla gurur ve onur duyduğunu dile getirdi.

Başkan Erdem,vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerin asla ölü olmadığını söyledi. 18 Mart'ın şerefli insanların kahramanları anma günü olduğunu değinen Erdem; “Ülkemiz için sizlerin evlatları sadece şehitlik mertebesine erişmekle kalmadı, bugün burada kucaklaşabiliyor ve ortak duygularımızı paylaşabiliyorsak, huzur içerisinde yaşıyorsak onların fedakarlıklarıyla biz buradayız. O fedakarlıkları gösteren şehitlerimize  Allah'tan rahmet, sizlere de sabır diliyorum” dedi.

Kaymakamı Feyzullah Özcan ise yaptığı kısa konuşmasında ülkemiz için canlarını göz kırpmadan vatan uğuruna feda eden şehitlerimizin bize emaneti olan şehit ve gazi ailelerini evlerinde ziyaret edeceğinin sözünü verdi. Konuşmaların sonunda Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ve Başkanı İsmail Erdem masaları tek tek dolaştı. Şehit ve gazi ailelerinin istek ve taleplerini dinleyen ve ailelerle sohbet eden Kaymakam Özcan ve Belediye Başkanı Erdem, ailelere destek sözü verdi.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72