Sancaktepe esnafı belediye mağduru

Sancaktepe esnafı belediye mağduru

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Sancaktepe esnafı belediye mağduru

Sancaktepe İlçesi Samandıra Merkez'deki esnaf, Belediye'nin yaptığı çalışmalardan çok rahatsız olduklarını söyledi. Konuştuğumuz bazı esnaf; "Daha önce yolun geliş- gidiş olmasından dolayı işlerimiz çok güzeldi. Ama şimdi yolun tek şeride dönüşmesiyle işlerimiz azaldı" dedi.


""

Esnaf, derdinikimseye anlatamıyor

Sancaktepe Samandıra Merkez'de bir yıldır süren yol çalışmaları sona erdi. Ancak yol çalışmaların bitmesiyle birlikte esnafında işleri bitme noktasına geldi. Önceden, yolun hem geliş hem de gidiş olmasından dolayı rahatça iş yapabilen esnaf bu günlerde sinek avlıyor. Bölgede esnaflık yapan Ramazan Asutay isimli vatandaş, "Derdimizi kimseye anlatamıyoruz. Çünkü bizi duyan yok" dedi. Asutay, sıkıntılarını anlatırken; "Daha önce caddemiz çok işlek ve dolayısıyla da işlerimiz çok güzeldi. Ancak şimdi belediye yolu tek yöne dönüştürmekle yetinmeyip bir de dükkanlarımızın önüne barikat kurarak bize gelen müşterileri engelledi. Zabıta memuru burada 24 saat nöbet tutuyor. Gelen müşterilerin ya araçları çekiliyor, ya da plakasına ceza kesiliyor. Hal böyle olunca da bize de gelen müşteri yok" dedi. Seslerini bir türlü yetkililere duyuramadıklarını vurgulayan cadde esnafı, "Bölgede güçlü bir medya kuruluşu olduğunu bildiğimiz Flashaber Gazetesi sayesinde Belediye Başkanı Sayın İsmail Erdem bizleri duyar ve bizlerin mağduriyetini gidermek için bir adım atar" dedi.


""

Bizler erdemli belediyecilik mağdurlarıyız

Asutay, bu gidişat durdurulmazsa dükkanlarımızı kapatmak zorunda kalacaklarını vurgulayarak, "Erdem'li belediye deniliyor ama biz hiç erdemlik görmedik. 24 saat zabıta memuru başımızda dikiliyor. Bir yere ayrılmıyor. Herkes bu durumdan şikayetçi. Ama nedense kimseden ses çıkmıyor. Derdimizi anlatacak kimseyi bulamıyoruz. İnşallah buradan sesimizi duyarlar. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Mimar Kadir Topbaş'a da seslenmek istiyoruz. Bizi görün, görmemezlikten gelmeyin" diyerek şikayetlerini dile getirdi.


""

""

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3