Muammer Tonya’ya büyük vefasızlık!

CHP Beykoz Belediye Başkan adayı iken beyin kanaması geçirip 38 gün yoğun bakımda kalan Muammer Tonya’ya büyük vefasızlık yapıldı. Onu siyasete sokan isimler ne arayıp ne sordu.

Muammer Tonya’ya büyük vefasızlık!

CHP Beykoz Belediye Başkan adayı iken beyin kanaması geçirip 38 gün yoğun bakımda kalan Muammer Tonya’ya büyük vefasızlık yapıldı. Onu siyasete sokan isimler ne arayıp ne sordu.

14 Mayıs 2019 Salı 15:31
Muammer Tonya’ya büyük vefasızlık!

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Muammer Tonya 8 Şubatta Düzce’de oturan annesini ziyarete gittiği sırada rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde ameliyata alındı. Orada yeterli teçhizat olmadığı için bir süre sonra İstanbul’daki özel bir hastaneye kaldırıldı.

38 günlük yoğun bakımdan hayata dönüş mucizesi

Beyin kanaması geçiren Muammer Tonya burada açık beyin ameliyatı oldu. Çok riskli ve masada kalma ihtimalinin yüksek olduğu ameliyat başarıl geçti ve Tonya yeniden hayat döndü. 38 gün yoğun bakımda kalan Muammer Tonya’ya 435 bin liralık hesap çıktı. Ailesi küçük bir meblasını peşin ödeyip gerisini senet imzalayarak hastaneden çıkışını yaptı. Muammer Tonya şuanda Gaziosmanpaşa Devlet Hastanesi’nde fizik tedavi görüyor. Durumu gayet iyi, bilinci yerinde. Ailesi ve dostları bu zorlu süreçte kendisini yalnız bırakmayarak morar veriyor.

Vefa, İstanbul’da bir semt adıymış meğer!

Muammer Tonya’nın başına gelenler aynı zamanda insanların ne kadar vefasız olabileceğini de gösteriyor. Yaşanan bu durum ‘Vefa, İstanbul’da bir semt adıymış’ meğer dedirtiyor. Oysaki doktorlar Muammer Tonya’nın yaşadığı stres ve olumsuz tablo nedeni ile beyin kanaması yaşadığını belirti. Peki neydi bu olumsuz tablo. Onu çeşitli umut ve hayallerle siyasete sokan daha sonra hayallerini yıkan isimler. Tonya, başarılı bir iş insanı iken ofisini kapattıran ve ‘Adayımız sizsiniz’ diyen siyasete sokan isimler. Bu isimler ne yazık ki daha sonra bu zor zamanda kendisini ne arayıp nede soran isimler..

Kim bu hayal pazarlayan sonra yalnızlığa terk eden isimler?

Ailesi ve yakınlarından edindiğimiz bilgilere göre aradaki bazı kişiler önce ‘Adaysın’ dediler, bir hayal kurdurup ve o hayali yok ettiler. Hastane sürecinde de arayıp sormadılar. Edindiğimiz bilgelere göre Bu isimlerin başında Şaban Tören geliyor. Tören, Muammer Tonya’yı siyasete sokan isim. Öyle ki Tonya’nın aday adaylığı sürecinde sosyal medya hesabından saat başı destek mesajları attı. Ne zaman kadar Muammer Tonya’nın hastaneye yatırıldığı güne kadar. Şaban Tören o günden sonra desteğini çekti. ‘Dostum’ dediği adamı hastanede ziyaret etmek bir yana ne arayıp ne de sormuş. Bu durum aileyi bir hayli üzmüş. Bir diğer isim Muammer Tonya’nın adaylığı için aracı olduğu söyleyen İmam Bakır Ülküş. Oda arayıp sormayan bir isimmiş. Bir diğer isim İlçe başkanı Aydın Düzgün. Ankara’daki kurultaya giderken, Tonya’nın Düzce’deki hastanede olduğunu bile bile yolunun üstü olmasına rağmen hastaneye uğramamış. İstanbul’da da kendisini ziyaret etmek bir yana oda ne arayıp nede sormuş. İlçe başkanının kendi partisinin aday adayını bu zor zamanda destek olamaması oldukça düşündürücü!. Ve CHP Beykoz Adayı Coşkun Tosun. Tosun sadece Ankara’da kurultay giderken, Düzce’de hastanede kendisini ziyaret etmiş, sonra da bir daha uğramamış.

Bunlarda vefalı dostlar..

Muammer Tonya’yı bu zor zamanda yalnız bırakmayan dostları da oldu. Bunlardan biri Beykoz Samsunlular Dernek Başkanı İsmail Kapan. Kapan aileyi en zor zamanlarında her zaman yanlarında olup destek olmuş. Bir diğer isim Beykozlu işadamı İsmet Acar. Tonya ile 30 yıllık dostluğu olan Acar, ameliyat organizasyonunda aileye yardımcı olmuş. Şişli eski belediye başkanı Hayri İnönü ve CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi aileyi yalnız bırakmayan isimler olmuş. CHP Beykoz belediye başkan aday adayları, muhtarlar ve bazı meclis üyeli de arayıp soran isimler. Tabi Beykoz’un en ücra köşelerinde bile arayan soran isimleri unutmamak lazım..

Son Güncelleme: 15.05.2019 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72