İstanbul trafiği kontak kapattırdı

İstanbul'daki trafik çilesi sürücüleri sonunda isyan ettirdi.

İstanbul trafiği kontak kapattırdı

İstanbul'daki trafik çilesi sürücüleri sonunda isyan ettirdi.

12 Kasım 2013 Salı 16:04
İstanbul trafiği kontak kapattırdı
İstanbul’daki trafik çilesi sürücüleri sonunda isyan ettirdi. Akşam saatlerinde trafikten bunalan sürücüler bazı bölgelerde kontak kapatarak tepkilerini gösterdi.

İstanbul’da akşam saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğu, bazı bölgelerde sürücülere kontak kapattırdı. Güzel hava ve hafta sonunu fırsat bilen İstanbulluların, araçlarıyla çıktıkları gezinti akşam saatlerinde adeta çileye dönüştü. İş çıkış saatiyle birlikte evlerine gitmek isteyen binlerce İstanbullu yoğun trafikte mahsur kaldı. Özellikle akşam saatlerinde bazı bölgelerde meydana gelen zincirleme ve maddi hasarlı trafik kazaları da trafiği olumsuz yönde etkiledi. TEM Otoyolu üzerinde yaşanan trafik kazaları araç ulaşımını neredeyse durma noktasına getirdi.

""

Sürücüler kontak kapattı

Bazı sürücüler TEM ve E-5’in yoğun trafiğinden kaçmak için yan yolları tercih etti. Ancak burada da bir süre sonra yoğunlaşan trafikte mahsur kalan sürücüler; özellikle trafiğin yoğun olduğu bazı ilçelerde yan yol üzerinde kontak kapattı. Bazı bölgelerde yaklaşık yarım saat boyunca tamamen durma noktasına gelen trafik ilerleyen saatlerde normale döndü. Sürüler trafik yoğunluğundan bunaldıklarını söyleyerek yaptıkları eylemle seslerini duyurmaya çalıştıklarını söylediler.

Son Güncelleme: 12.11.2013 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72