İstanbul polisinden sabah baskını

Polisin İstanbul'un bazı ilçelerinde ev ve iş yerlerine düzenlediği eş zamanlı..

İstanbul polisinden sabah baskını

Polisin İstanbul'un bazı ilçelerinde ev ve iş yerlerine düzenlediği eş zamanlı..

26 Haziran 2013 Çarşamba 10:56
İstanbul polisinden sabah baskını

Polisin İstanbul’un bazı ilçelerinde ev ve iş yerlerine düzenlediği eş zamanlı operasyonda çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Emniyet kaynaklarına dayanan bilgilere göre, sabah saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Özel Harekat polislerinin de katıldığı bir dizi operasyon gerçekleştirildi. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlılar, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Operasyonun içeriği hakkında herhangi bir ayrıntı verilmezken, kentin çok sayıda ilçesinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda “Shorland” ve “Akrep” diye tabir edilen hafif zırhlı polis araçları ile Özel Harekat timlerinin mahalle aralarında güvenlik önlemi aldığı gözlendi.
Polis kaynakları, sabah erken saatlerde düzenlenen operasyon ile ilgili ayrıntılı bilginin ilerleyen saatlerde yapılacağını duyurdu.

 ""

Son Güncelleme: 26.06.2013 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72