İsmail Erdem Ak Parti'yi hiçe sayıyor!

Hiçbir Ak Partili belediye başkanı adaylığı noktasında bir açıklama yapmazken...

İsmail Erdem Ak Parti'yi hiçe sayıyor!

Hiçbir Ak Partili belediye başkanı adaylığı noktasında bir açıklama yapmazken...

22 Ekim 2013 Salı 14:18
İsmail Erdem Ak Parti'yi hiçe sayıyor!

Hiçbir Ak Partili belediye başkanı adaylığı noktasında bir açıklama yapmazken Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in “Yüzde 99 adayım” demesi hem diğer adaylara haksızlık, hem de parti ilkelerini hiçe sayması olarak değerlendirildi.

Ak Partili Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, bayram öncesi yerel basın mensuplarıyla durum değerlendirmesi yaptı. Erdem’in basın mensuplarının ısrarlı ‘aday adayı olacak mısınız? sorusuna verdiği yanıt oldukça şaşırtıcıydı. Erdem, bu soruya kendinden emin bir ifade ile “Kanaatim odur ki, Sancaktepe’de yüzde 99 oranında bir değişiklik söz konusu olmayacak” demesi basın mensuplarını bile şaşırttı.

""

Genel Merkez gereğini yapacak mı?

Bugüne kadar hiçbir Ak Partili belediye başkanı adaylıkları noktasında böyle net bir ifade kullanmazken İsmail Erdem’in bu kadar cüretkar bir açıklamada bulunması genel merkezi de rahatsız edecek gibi. Erdem’in “Sancaktepe’de yüzde 99 oranında bir değişiklik söz konusu olmayacak” ifadesi ilçe kamuoyunda da oldukça tartışıldı.

""

Diğer adaylara da haksızlık!

İlçedeki Ak Parti tabanı bile böyle bir söylemden duydukları rahatsızlığı dile getiriyor. “Kimse kendini partinin üstünde görmesin. Belediye Başkanı Erdem bu ifade ile hem ilçe yönetimini, hem ili, hem de genel merkezi hiçe saymaktadır” diyerek serzenişlerini dile getirdi.  Öte yandan Erdem’in bu açıklaması diğer aday adaylarına da haksızlık olarak değerlendirildi. Ak Parti’de bu güne kadar bir koltuk savaşının olmadığını söyleyen partililer, “Kim hak ediyorsa o koltuğa oturur. Kimse ne Ankara’daki amcasının oğlu aynı zamanda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’e güvenmesin” diyor. 

Son Güncelleme: 22.10.2013 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72