CHP İstanbul Milletvekili hayatını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu...

CHP İstanbul Milletvekili hayatını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu...

16 Mayıs 2014 Cuma 14:29
CHP İstanbul Milletvekili hayatını kaybetti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

CHP milletvekili evinde rahatsızlanarak ambulansla Özel Avcılar Hospital hastanesine kaldırıldı. Hastanede tüm müdahalelere rağmen Vekil Aslanoğlu hayatını kaybetti. Aslanoğlu’nun kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Haberi duyan Avcılar Belediye Başkanı Dr. H. Handan Toprak Benli ile yakınları hastaneye gitti. Hastanede açıklama yapan Dr. H. Handan Toprak Benli: “Bütün gün çok çalışan bir milletvekilimizdi. Bugün de çok yoğun bir gün geçirmiş. Soma’ya da çok üzülmüş. Ve sürekli de Soma’dan haber alıyormuş. Hem üzüntü yaşayıp hem de koşturması olmuş. Akşam istirahate çekilince de durumu fena oluyor. Ambulansla geldiğinde çok yapacak bir şey yokmuş.
Aslanoğlu’nun vefatını duyan CHP heyet, vekilin evine gelerek taziyede bulundu.

SİYASET DÜNYASININ ACI GÜNÜ

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun ailesi, evlerinde taziyeleri kabul etti. Mevlüt Aslanoğlu’nun cenazesi ise yarın Ataköy 5. Kısım’da toprağa verilecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu, dün evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun ailesi Avcılar Erenler Kuleli Evleri’nde, yakınları ve siyaset dünyasından gelen taziyelerini kabul etti. Taziye ziyaretinde bulunmak için gelenlerin bir kısmını Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun oğlu Erdem Aslanoğlu Avcılar’da bulunan evlerinin yakınındaki bir restoranda ağırladı. Mevlüt Aslanoğlu’nun ailesine taziyede bulunan CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Benim yoldaşım. Yol arkadaşım, kardeşim. Mevlüt Aslanoğlu, Türkiye’de hümanist bir insan tanımı yaptığımızda ilk sıraya koyacağımız kişi. İktidar ile muhalefet arasına ki diyalog yoksunluğunda bazı sorunların aşılması konusunda Mevlüt Aslanoğlu, tam bir simgeydi. Yalnız CHP bir milletvekilini değil Türkiye bir milletvekilini kaybetmiştir. Tam bir dilenci Mevlüt Aslanoğlu. Neyin dilencisi? Hayır sever bir dilenci. Bu ülkede yapılan okulların çoğunda imzası var. Bu ülkede yapılan camilerde cem evlerinde katkısı var. Bu hepimizin abisi, hepimizin kardeşi, böyle bir insandan bahsediyoruz. Bütün Türkiye’ye baş sağlığı diliyoruz” dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun cenazesi yarın öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Ataköy 5. Kısım’da toprağa verilmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 16.05.2014 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72