BEM-BİR-SEN'in başarısı sınırları aştı

Sosyal sendikacılığın öncüsü BEM-BİR-SEN, Avrupa'ya düzenlenen bir program...

BEM-BİR-SEN'in başarısı sınırları aştı

Sosyal sendikacılığın öncüsü BEM-BİR-SEN, Avrupa'ya düzenlenen bir program...

15 Eylül 2014 Pazartesi 18:07
BEM-BİR-SEN'in başarısı sınırları aştı

BEM-BİR-SEN’in başarısı sınırları aştı

Sosyal sendikacılığın öncüsü BEM-BİR-SEN, Avrupa'ya düzenlenen bir program çerçevesinde, sendikal çalışmalarını ve ülkemizin son yıllarda gösterdiği başarı performansını Fransa / Paris Sevran Belediye Başkanı Stephane Gatignon ve ekibine anlattı.

Avrupa Bağımsız Sendikalar Konfederasyonunu Türkiye’deki ilk ve tek üyesi BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No' lu Şube Yönetimi, ülkemizi ve sendikal çalışmalarını Fransız makamlarına da anlattı.

Belediye Başkanı Stephane Gatignon, Türkiye’den gelen misafirlerini kapıda karşıladı. Gatignon’un makamındaki ziyaret oldukça samimi ortamda gerçekleşti. Belediye başkan yardımcısı, yönetim kadrosunun yanı sıra sendika yetkililerinin de bulunduğu görüşme oldukça verimli geçti.

""

Başkan Gatignon’dan sendika ekibine övgüler

Yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldığını belirten Başkan Gatignon; “Sendikanızı ve ekibinizi tebrik ederim. Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan sendikanızı ağırlamaktan memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim. Bu kadar ciddi ve donanımlı bir ekiple karşılaşacağımı açıkçası bilmiyordum. Belediye olarak sendikanızı her zaman için ağırlamaktan onur duyacağımı belirtmek isterim” dedi.

""

Karakoç’tan genç başkana teşekkür

Belediye Başkanı Gatignon'a samimiyet ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No'lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç ise; “Sayın Başkan’ın burada (Fransa) bulunan Türk soydaşlarımıza yapmış olduğu yardımlardan ve desteklerden dolayı şükranlarımı sunarım. Bu kadar genç ve samimi bir belediye başkanı ile karşılaşmak bizleri şaşırttı. Bu genç ve dinamik enerjisini çalışma gücüne de yansıttığına eminim. Sayın Başkan'ın başarısını da zaten buradaki soydaşlarımızdan duymak, bizlerin kendilerine ziyaretimizin en büyük payıdır” diye konuştu.

""

Başkan Gatignon’a anlamlı hediye

Niyazi Karakoç,  sendikal hareket ve belediyeciliğin çalışmaları ile ilgili Gatignon'nu bilgilendirdikten sonra İstanbul ve Kız Kulesi manzaralı ahşap rölyef yapımı bir tabloyu kendisine hediye etti.

Karakoç, bu programda kendilerine eşlik eden Paris/Sevran Belediyesi Çevre Geliştirmecisi ve Müdür Yardımcısı Ayşe Barış' a, Osman Türkmen' e ve İbrahim Ilıpınar'a da katkılarından dolayı teşekkür etti.

""

Son Güncelleme: 15.09.2014 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3