Başkan Hasan Can, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Kapanış Törenine Katıldı

Başkan Hasan Can, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Kapanış Törenine Katıldı

09 Haziran 2017 Cuma 15:23
Başkan Hasan Can, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Kapanış Törenine Katıldı


2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Kapanış Töreni, Ümraniye Mediha Tansel Ortaokulu’nda gerçekleşti. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can karne törenine katılarak öğrencilerin sevinçlerine ortak oldu.


Programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye Emniyet Müdürü Hakan Torun, Ümraniye İlçe Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.


Şiir dinletisiyle başlayan program, İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile devam etti.



Programda Mediha Tansel Ortaokulu Müdürü Osman Çıtak bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Ardından Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, çocuklara yaz tatilini iyi değerlendirmelerini söyleyerek; Ümraniye Belediyesine ve Başkan Hasan Can’a eğitime katkılarından dolayı teşekkür etti.


Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, gerçekleştirdiği konuşmada Köksal Karmil Anadolu Lisesi Temel Atma Töreninden bahsederek okulun özellikleri hakkında bilgi verdi. 15 Temmuz Şehidi Köksal Karmil’e rahmet dileyen Başkan Hasan Can; 15 Temmuz Darbe Girişiminden de bahsederek gelecek neslin millî ve manevi değerlerle yetiştirilmesinin önemini anlattı. Bu yüzden okullarda eğitmenlerin sadece müfredat dersleriyle değil, millî ve manevi değerler hususunda da öğrencileri eğitmeleri gerektiğini ve bu konuda ailelere de büyük görev düştüğünü söyledi. Ardından Başkan Hasan Can, mezun olan ve yaz tatiline giren öğrencilere nasihatlerde bulunarak hepsine başarılar diledi.


Kaymakam Suat Dervişoğlu da programda yaptığı konuşmada mezun olan öğrencileri tebrik ederek; diğer öğrencilere yaz tatiliyle ilgili tavsiyelerde bulundu. Ümraniye Belediyesini eğitime destekleri ve yaz tatilinde öğrenciler için düzenlediği etkinlikler dolayısıyla kutladı.


Program; okul öğretmenlerinden oluşan koronun dinletisinin ardından Başkan Hasan Can ve protokolün öğrencilere karnelerini vermeleriyle son buldu.




Son Güncelleme: 09.06.2017 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3