Geyikli Country Kuzey Ege'nin gizli cenneti

Oruçoğlu Group güvencesiyle yapılan Geyikli Country Evleri; hep hayalini...

Geyikli Country Kuzey Ege'nin gizli cenneti

Oruçoğlu Group güvencesiyle yapılan Geyikli Country Evleri; hep hayalini...

28 Haziran 2013 Cuma 14:48
Geyikli Country Kuzey Ege'nin gizli cenneti

Oruçoğlu Group güvencesiyle yapılan Geyikli Country Evleri; hep hayalini kurduğunuz doğa ile iç içe zeytin ağaçlarının arasında, Kaz Dağları’nın muhteşem oksijeni, Bozcaada ve harika deniz manzarasıyla tam istediğiniz yerde bir tatil cenneti sunuyor.

Oksijen cenneti Geyikli’de ayrı bir cennet yaratan ‘Geyikli Country’ projesinin villaları satışa çıktı. 60 villalık Geyikli Country, bölgeye canlılık katarken yatırımcıların da gözdesi oldu.  Bu özel projenin mimarı; Ezine, Geyikli, Ayvacık İlçeleri’nin yanı sıra, yurt dışında yaptığı arazi ve tarım yatırımları ile dikkat çeken Oruçoğlu Otel’in işletmecisi, genç iş adamı Mevlüt Oruçoğlu. Oruçoğlu, yörede sosyal yaşama ve eğitime sağladığı katkılarla takdir toplayan biri.

""

Oruçoğlu: “Ev sahibi olmak isteyenleri oksijen cennetinde buluşturacağız”

Geyikli Country projesinden ev alanların kazanacağını belirten projenin yaratıcı mimarı, genç işadamı Mevlüt Oruçoğlu; ”Projemiz, hem yazlık hem de kışlık konseptinde olacak. Odunluk’tan termal su getirerek, müşterilerimize de jest yapacağız. Bu sayede kışın isteyenler yazlık evlerini kiraya da verebilecek. Villaların çoğu havuzlu olacak. Bazı villaları da opsiyonel olarak tercihe göre yapacağız. Projemiz netleştiği için 15 gün sonra evlerimiz satışa sunulacak. Amacımız, her keseye uygun ufak peşinatlarla isteyeni ev sahibi yapmak. Projemize memur kesiminden ve İstanbul’dan çok talep var. Kağıt üzerinde olmasa da evlerin çoğu satıldı. Amacımız, sosyal tesislerimiz ve güvenliğin yanı sıra çevre düzenlemesiyle ev sahibi olmak isteyenleri oksijen cennetinde buluşturmak. Örnek evlerimizi maket üzerinde değil de kendi öz kaynaklarımızla yapacağımız örnek binaları müşterilerimize birebir göstererek satışa sunmak istiyoruz” dedi.

 ""

Yeni cazibe merkezi!

Geyikli – Bozcaada çevreyolunda inşa edilen bu muhteşem yaşam alanı sahile aracınızla yalnızca 5 dk’lık mesafededir. Yeşille mavinin kucaklaştığı Geyikli sahilleri eşsiz doğal güzelliği ile görülmeye değer bir tatil beldesidir.Bozcaada ilçenini tam karşısındadır. Beldede çok miktarda yazlık konut bulunmaktadır. Nüfus yaz aylarında 25.000 civarına çıkmaktadır.

 Yeşil ile  mavinin buluştuğu yer!

Geyikli courty evleri çevresi özellikle doğa ve tarih aşıkları için harika imkanlara sahip. Yakın çevrede yapılabilecek aktiviteler neredeyse sonsuzdur. Kısa mesafeler dahilinde Truva, Assos, Alexandria Troas, Apollon Smintheus gibi tarihin izlerini görebileceğiniz sayısız antik kent bulunmaktadır. Bozcaada, Gökçeada, Çanakkale, Saroz Körfezi, Kaz Dağları, Kestanbol gibi tarih ve mitoloji kokan bu yerlere günlük turlar düzenleyebilirsiniz. Çanakkale’de bulunan Arkeoloji Müzesi, Askeri Müze ve şehitlikleri ziyaret edebilirsiniz.

Çanakkale civarında tarihi balık gemilere dalış imkanı vardır. İsterseniz çevredeki dalgıç okullarına kaydınızı yaptırabilir ve bu sporu daha profosyonel bir şekilde yapabilirsiniz. Yöredeki zengin balık çeşitleri ile balık avlamanın keyfide bir başka.  En üst seviyede güvenlik sistemleri ile donatılmış sosyal imkanları olan, yeni dostluklar kurabileceğiniz ve çocuklarınızı güvenle özgür bırakabileceğiniz kalitesi yüksek bir yaşam. Ayrıca site sakinlerine Geyikli Termal Resort bünyesindeki termal havuzlardan ücretsiz faydalanma imkanı.

 

 

Son Güncelleme: 28.06.2013 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72