Başkan Poyraz ev ziyaretlerinde

Başkan Ahmet Poyraz Alemdağ ve Nişantepe Mahallesi'nde ev ziyaretlerinde...

Başkan Poyraz ev ziyaretlerinde

Başkan Ahmet Poyraz Alemdağ ve Nişantepe Mahallesi'nde ev ziyaretlerinde...

28 Haziran 2013 Cuma 14:49
Başkan Poyraz ev ziyaretlerinde

 Başkan Ahmet Poyraz Alemdağ ve Nişantepe Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulundu.  Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz halk ve esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Alemdağ Mahallesi’nde ev ziyaretlerinde bulunan Başkan Poyraz, hanımlar ile yaptığı ev toplantılarında gelen istek ve talepleri not alırken, mahallede yapımı devam eden Alemdağ Kültür Merkezi hakkında bilgiler verdi. Mahalle halkının yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Poyraz, bu önemli buluşmaya ev sahipliği yapan İlhan Yaman’a teşekkürlerini iletti.

Gittiği her yerde çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Poyraz, ziyareti sırasında çocuklara oyuncak dağıtmayı ihmal etmedi. Bundan önceki ev sohbetlerinde mahalle halkından gelen talepler üzerine mahalle parkının oyun gurubunun yenilendiğini hatırlatan Başkan Poyraz, geleceğimizin mimarı çocuklarımızın oyun alanlarının korunması ve yeni oyun alanlarının açılması için çaba sarf ettiklerini belirtti. Başkan Poyraz, mahalle halkına misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek Alemdağ ziyaretini sonlandırdı.

Alemdağ’daki ziyaretlerinin ardından Nişantepe Mahallesi’nde ev sohbetine katılan Başkan Poyraz gençler tarafından karşılandı. Gençler tarafından yapılan sıcak karşılamaya teşekkür eden Başkan Poyraz, istekleri ve talepleri not alırken mahalleye yapılana yatırımlardan bahsederek ziyaretini tamamladı.

 

 

Son Güncelleme: 28.06.2013 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72