Ümraniye Nikâh Sarayı misafirlerini ağırlıyor

Ümraniye Belediyesinin hemşeri derneklerine düzenlediği iftar yemeğinde bu...

Ümraniye Nikâh Sarayı misafirlerini ağırlıyor

Ümraniye Belediyesinin hemşeri derneklerine düzenlediği iftar yemeğinde bu...

05 Temmuz 2014 Cumartesi 16:47
Ümraniye Nikâh Sarayı misafirlerini ağırlıyor

Ümraniye Belediyesinin hemşeri derneklerine düzenlediği iftar yemeğinde bu kez Bingöllüleri buluşturdu. Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda verilen iftar yemeğine; Ümraniye Belediye Başkan yardımcısı Hakan Karataş, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı, Bingöl Dernek Başkanı Naci Buğu, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve Bingöllü hemşeriler katıldı.

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Bingöl Dernek Başkanı Naci Buğu:  “Bu akşam Ramazan ayının bu manevi havasını siz değerli hemşerilerimle yaşamaktan dolayı çok mutluyum. Dernek olarak tek amacımız, bu tür faaliyetler ile bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir. Hepinize afiyet olsun” dedi.

""

Ardından söz alan Ümraniye Belediyesi Meclis Üyesi Oktay Ediş: “Ramazan paylaşmaktır. Bu vesileyle düzenlenen organizasyonlarla değerlerimizi yaşamaya devam ediyoruz.  Bize bu imkânı sağlayan, Sayın Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a teşekkür eder hepinize ağız tadıyla, sağlıklı ve sıhhatli bir ramazan geçirmenizi dilerim” dedi.

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı ise: “İnşallah bu tür faaliyetlerle, katılımın yoğun olduğu iftar yemeklerinde buluşmaya devam ederiz. Ramazanın tüm Dünya’da barışa ve huzura vesile olmasını temenni ediyor hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

Son olarak söz alan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş: “Mübarek ay olan Ramazan-ı Şerif’in tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kardeşliğin en üst mertebede olduğu bu ayda her yıl düzenlemiş olduğumuz iftar sofralarıyla da bunu pekiştirmiş oluyoruz. Ramazanda da sosyal yardımlarımız devam ediyor. Verdiğimiz sosyal market kartı ile kardeşlerimizin alışveriş yapar gibi erzaklarını almalarını sağlıyoruz. Bu yılda 26 hemşeri derneğiyle Ümraniye Meydanı’ndaki etkinlik alanında bir araya geliyoruz. Geceniz mübarek olsun” dedi.

Konuşmaların ardından program sona erdi.

 

Son Güncelleme: 05.07.2014 16:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72