Kurtulmuş, Ataşehir ve Ümraniye’de

Kurtulmuş, partisinin Ataşehir ve Ümraniye ilçe teşkilatlarının yönetim kurulu toplantılarına katılarak, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Kurtulmuş, Ataşehir ve Ümraniye’de

Kurtulmuş, partisinin Ataşehir ve Ümraniye ilçe teşkilatlarının yönetim kurulu toplantılarına katılarak, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

30 Eylül 2021 Perşembe 11:20
Kurtulmuş, Ataşehir ve Ümraniye’de

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Milletimizin oylarıyla referandumda Türkiye, Cumhurbaşkanlığı sistemine geçti. Önümüzdeki 2023 seçimlerinde başbakanlık için bir oylama yapılmayacak." dedi.

AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyelerine hitap eden Kurtulmuş, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ancak hedeflerine kararlı bir şekilde yürüdüğünü söyledi. Kurtulmuş, Türkiye'nin doğru bir istikamette ilerlediğini ve yeniden güçlü bir ülke olarak mücadelesini her alanda sürdürdüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti: "Türkiye yeniden ayağa kalkma mücadelesini her alanda sürdürüyor. Hem uluslararası ilişkilerde hem Türkiye'nin ekonomik bakımdan daha ileriye gitmesi mücadelesinde hem pandemi şartlarına rağmen bu milletin gerçekten en az zararla bu süreçlerden geçmesini sağlayacak kararlı duruşlarıyla...

""Bizim Cumhurbaşkanı adayımız belli"

Konuşmasında muhalefetin hala bir cumhurbaşkanı adayı belirleyememesine vurgu yapan Kurtulmuş, "Bizim Cumhurbaşkanı adayımız belli. Cumhurbaşkanımızın siyasi kimliği, Türkiye'ye yaptığı hizmetler 84 milyon vatandaşımız tarafından biliniyor. Şimdi bizim karşımızdaki bloğun en temel problemiyse hala bakın bir aday belli değil. Birisi diyor ki 'Ben aday olacağım.', öteki diyor ki 'Ben aday olacağım.' Bir başkası, bir hanımefendi diyor ki 'Ben Cumhurbaşkanı adayı olmayacağım, ben Başbakan adayı olacağım.' Sonra başka isimler çıkıyor. Daha çok isimler çıkacak. İşte bu isimler arasından hangisi cumhurbaşkanı adayı olacak? Şimdi bu 'Ben başbakan olacağım' lafı da çok anlaşılır bir laf değil. Yani Türkiye'de başbakanlık sistemi çoktan geçti.." diyerek konuşmasını tamamladı.

Son Güncelleme: 05.10.2021 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72