Sultanbeyli'de ‘Huzur' toplantısı

Sultanbeyli Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek,...

Sultanbeyli'de ‘Huzur' toplantısı

Sultanbeyli Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek,...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Sultanbeyli'de ‘Huzur' toplantısı

Sultanbeyli Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek, onların sıkıntılarına daha hızlı çözüm üretebilmek adına, ‘Huzur Toplantısı' gerçekleştirdi.

Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kaymakam Mehmet Ceylan'ın başkanlığında, vatandaşların sıkıntılarına daha hızlı çözümler üretebilmek adına ‘Huzur Toplantısı' düzenledi. Sultanbeyli Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda ilçenin emniyeti ve suç oranları ile alakalı bir yıllık istatistiksel veriler sunuldu.

Kaymakam Mehmet Ceylan, “Sultanbeyli sakinlerinin gerçekten huzurlu ve güven içerisinde yaşayabilmesi için emniyet teşkilatımızın ve teşkilatta görev alan değerli polis arkadaşlarımızın büyük özveri ve gayret gösterdiğini görüyoruz. Bunun neticeleri de gözle görülür bir şekilde ortaya çıkıyor. Sultanbeyli son 2 yıl içerisinde emniyet teşkilatı açısından büyük atılımlar yaptı” dedi ve açılan iki polis merkezinin yaptığı çalışmaları anlattı.

Vatandaşın, gördüğü aksaklıkları 155 polis hattına bildirerek teşkilata sunacağı desteğin ve teşkilatın da vatandaşa gereken ilgiyi göstermesinin önemine değinen Ceylan, “Hem fiziki mekânları ve araç-gereçleri, hem de kadrosuyla Sultanbeyli halkına daha huzurlu bir ortam, daha güvenli bir yaşam sunabilmek için çalışmalarını sürdüren teşkilatımıza, ilçemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Ardından İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Eyüp Sabri Öksüz, bir sunum gerçekleştirdi ve önce teşkilatın yapısını, ardından ilçedeki suç oranlarını vererek yapılan çalışmaları anlattı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3