Çekmeköy'ün yeni belediye binası bitiyor

Çekmeköy'ün yeni belediye binası bitiyor

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy'ün yeni belediye binası bitiyor

Çekmeköy Belediyesi'nin yeni hizmet binasının yapımında son aşamaya gelindi. 4 beldenin birleşmesi ile oluşan Çekmeköy İlçesi'nin en büyük eksiği olan hizmet binası açığı kapatılıyor. 4 farklı mahalle merkezinde yer alan ek hizmet binalarında verilen hizmetin vatandaşa yaşattığı sıkıntı son buluyor.

Bütün birimlerin bir arada toplanacağı belediye binasına Ekim ayında taşınılması hedefleniyor. Bu hedef doğrultusunda inşaat çalışmaları tamamlanan binanın çevre düzenlemeleri yapılıyor.

Yeni belediye binasına ulaşımın sağlanması için ana yoldan bağlantı yolları yapılırken bahçede de peyzaj düzenlemeleri hız kesmeden devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan peyzaj çalışmalarının bitiminde yeni belediye binasının son görünümüne kavuşması planlanıyor.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3