"Projelerimizi yapmaya devam ediyoruz"

"Projelerimizi yapmaya devam ediyoruz"

17 Mart 2013 Pazar 18:02
"Projelerimizi yapmaya devam ediyoruz"

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Altayçeşme Mahallesi Onur ve Temeltaş sitelerinin yönetimleriyle bir araya gelen Başkan Zengin, site sakinlerinin talep ve görüşlerini dinledi.

Dört yıllık görev süresinde tamamladığı ve planladığı projeleri vatandaşlarla paylaşan Maltepe Belediye Başkanı, "On bir tane aile sağlığı merkezi kurduk. Dört yılda kırk altı adet park yaptık. 19 Mayıs'ta açılışını yapacağımız Altayçeşme Kapalı Spor Kompleksi'ni bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı şekilde Girne Mahallemizde yaptığımız Alzheimer Gündüz Bakımevi ve Zümrütevler Mahallemizde yaptığımız Taziye ve Aşevi'nin açılışını yakın bir gelecekte hizmete açacağız. Yapacak daha çok projemiz var. Yeni projelerle devam edeceğiz. Dört yıldır buradayız. Yaptıklarımız belki yeterince görünmüyor, çünkü reklam yapmayı sevmiyoruz. Sizlerle bir araya gelerek hizmetlerimizi anlatmaya devam edeceğiz." diye konuştu. Başkan Zengin ayrıca ikinci el eşya deposu, yapımına başlanan Sanat Sokağı, prestij sokak çalışmaları ve çöp ayrıştırma merkezi projelerini anlattı.

Verdiği hizmetlerden dolayı Başkan Zengin'e teşekkür eden vatandaşlar, reklam çalışmalarına ağırlık verilmesini istedi.

""

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3