İstanbul yağmura teslim oldu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Marmara Bölgesi için yaptığı kuvvetli sağanak yağış uyarısının ardından önceki gün sabah saatlerinde sağanak yağış İstanbul’u felce uğrattı..

İstanbul yağmura teslim oldu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Marmara Bölgesi için yaptığı kuvvetli sağanak yağış uyarısının ardından önceki gün sabah saatlerinde sağanak yağış İstanbul’u felce uğrattı..

18 Temmuz 2017 Salı 11:39
İstanbul yağmura teslim oldu!

Kentte saat 08.30 sıralarında aniden bastıran yağmur nedeniyle bir çok yerde su baskını meydana geldi. Meteoroloji'nin Marmara Bölgesi için uyarıların ardından, İstanbul'da önceki günkü yoğun yağış, İstanbul'da trafiği kilitledi, toplu ulaşımı da olumsuz etkiledi. . Gece boyu İstanbul'un bazı bölgelerinde etkili olan yağmur sabah saatlerinde şiddetini iyice arttırarak kentin tamamını etkisi altına aldı. Alt geçitler su altında kaldı, araçlar mahsur kaldı. Zeytinburnu Metro İstasyonu'nu da su bastı. Metro istasyonundakiler zor anlar yaşadı. Maltepe E-5 bağlantı yolunda birçok araç mahsur kaldı. Kadıköy, Üsküdar ve Ümraniye’deki yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. İşe gitmeye çalışan insanlar yollarda perişan oldu. Kent genelinde etkisini gösteren kuvvetli yağış nedeniyle E-5 karayolu ve bazı ara yollarda su birikintileri oluştu. Sağanak sebebiyle sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı, Trafikte aksamalar meydana geldi. Bazı vatandaşlar ıslanmamak için şemsiye kullanırken, yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise binaların kirişlerinin altında ve otobüs duraklarında yağmurdan korunmaya çalıştı. İstanbul, yaz ortasında son yılların en yağışlı günlerinden birini geçirdi.

SEL SULARININ İÇİNDE YÜZDÜ

Vatandaşlar sosyal medyadan İstanbul'un dört bir yanından çekilmiş görüntüleri paylaştı. Trafikte kalanların sağanak yağmurla imtihanı dikkat çekerken Üsküdar'dan gelen bir görüntü ise şok etti. Üsküdar'da sağanak yağış sonrası oluşan baskında bir vatandaş sel sularının içinde yüzerek iş yerine gitti...

Son Güncelleme: 18.07.2017 13:05
Anahtar Kelimeler:
IstanbulİBBYağmurSel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72