Erol Evgin’den özel ziyaret

Türk Pop Müziği’nin usta ismi Erol Evgin, Poloneköy’de kurulan 'Başka Kamp'ı ziyaret etti.

Erol Evgin’den özel ziyaret

Türk Pop Müziği’nin usta ismi Erol Evgin, Poloneköy’de kurulan 'Başka Kamp'ı ziyaret etti.

20 Temmuz 2017 Perşembe 11:31
Erol Evgin’den özel ziyaret

Erol Evgin, geçtiğimiz gün özel gereksinimli çocuklar ve ailelerinin yaşam kalitelerini arttırmaya yönelik destek sunmak amacıyla Polonezköy’de kurulan 'Başka Kamp'ı ziyaret etti. Burada özel çocuklar ve aileleriyle buluşan sanatçı; psikolog, psikiyatris ve sosyologlardan oluşan ekipten otizm spektrum bozukluğu, down sendromu gibi hastalıkları olan çocuklar hakkında bilgi aldı. “Moral faydalı bir ilaçtır” diyen Evgin, çocuklara şarkılar söyleyip hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Erol Evgin’le Başka Kamp

Özellikle dikkat dağınıklığı, otizm spektrum bozukluğu, down sendromu gibi birçok zorluk alanı olan bireyi kendi ihtiyaçları doğrultusunda desteklemek amacıyla kurulan Başka Kamp’ı ziyaret eden Erol Evgin, psikolog, psikiyatrist ve sosyologlardan bilgi aldı.

“Moral faydalı bir ilaçtır”, diyen Evgin, çocuklara şarkılar söyleyip çocuklar ve aileleriyle hatıra fotoğrafları çektirdi.

Anahtar Kelimeler:
KampErol EvginPoloneköy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72