Kartallı Miniklere Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Verildi

Kartallı Miniklere Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Verildi

30 Kasım 2018 Cuma 14:55
Kartallı Miniklere Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi Verildi

Bir hekim olarak teşhis ve tedaviye verdiği önemle Kartal’da sağlık alanında başarılı çalışmalara imza atan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün liderliğindeki Kartal Belediyesi, bu çalışmalar kapsamında minik öğrenciler için ağız ve diş sağlığı eğitimi düzenledi. Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü’ne bağlı çocuk gelişim merkezlerinde eğitim alan öğrenciler için düzenlenen etkinlikte minikler, meraklı bakışlarla verilen eğitimi takip etti.

Petrol İş Mahallesi’nde bulanan Begüm Yavuz Kreşi’ndeki eğitime Kartal Belediyesi Kreşler Müdürü Nazlı Enif Dipşar ve Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Arda Savaş katıldı. Kartal Belediyesi Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görevli diş hekimi tarafından gerçekleştirilen eğitimde, 5-6 yaş grubu çocuklara; ağız ve diş sağlığının önemi, ağız ve diş bakımının nasıl yapılması gerektiği ve diş fırçalama tekniği ile ilgili bilgiler verildi. Çocuklar, eğitimin ardından özel olarak hazırlanan ağız ve diş bakımıyla ilgili videoyu izledi. Daha sonra eğitime katılan tüm öğrencilere Kartal Belediyesi tarafından hazırlanan ağız ve diş bakım seti hediye edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72