Justin Bieber'ı ‘billboardla' kızdırdılar

ABD ile Kanada arasında oynanan Soçi Kış Olimpiyatları Buz Hokeyi yarı final...

Justin Bieber'ı ‘billboardla' kızdırdılar

ABD ile Kanada arasında oynanan Soçi Kış Olimpiyatları Buz Hokeyi yarı final...

24 Şubat 2014 Pazartesi 17:20
Justin Bieber'ı ‘billboardla' kızdırdılar

ABD ile Kanada arasında oynanan Soçi Kış Olimpiyatları Buz Hokeyi yarı final maçı öncesi ABD’nin Chicago kentindeki bir billboard, Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber’ı kızdırdı.

Bir tarafta Kanadalı buz hokeyi oyuncusu Patrick Kane, diğer tarafta ABD’li oyuncu Jonathan Toews’in resminin yer aldığı billboardın ortasında ise Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber’ın resmi bulunuyor. Billboardın alt tarafında ise “Kaybeden Bieber’ı alır” yazıyor. Billboardda, Justin Bieber’in son zamanlarda karıştığı olaylar sonrası ABD’den sınır dışı edilmesi için Beyaz Saray’ın internet sitesinde başlatılan ve 250 binden fazla imza toplanan kampanyaya gönderme yapıldı. ABD ve Kanada arasındaki hokey maçının kaybeden tarafının, Justin Bieber’i ülkesinde barındırması teklifi yapıldı.

Kanadalı şarkıcı Bieber ise billboardlı göndermeye karşı bir cevap verip vermediği tam olarak anlaşılmayan tweetinde, “Sanırım bazıları için kolay bir hedefim. Halen insanım ve nefreti sevgi ile karşılamaya devam edeceğim. Bunların hepsi müzikle ilgili. Sevgilerle” yazdı. Bieber’ın tweeti sonrası hayranları ise ünlü şarkıcıya destek mesajları yazdı ve Bieber’ın tweeti tam 140 bin kere retweet edildi.

ABD ile Kanada arasında oynanan mücadeleyi ise Kanada kazandı ve finale çıkma hakkı kazandı.

Son Güncelleme: 24.02.2014 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72