Yücel Çelikbilek; ‘Şehit Aileleri Emanetimizdir'

eykoz Belediyesi 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla, ilçedeki şehit ve gazi..

Yücel Çelikbilek; ‘Şehit Aileleri Emanetimizdir'

eykoz Belediyesi 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla, ilçedeki şehit ve gazi..

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Yücel Çelikbilek; ‘Şehit Aileleri Emanetimizdir'
Beykoz Belediyesi 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla, ilçedeki şehit ve gazi ailelerinin onuruna kahvaltılı toplantı düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Beykoz Korusu Tesisleri'ndeki toplantıya Kaymakam Aydın Ergün ve Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in yanı sıra, Ak Parti İlçe Başkanı Adem Sefer, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, HAKEDER Başkanı Ayşe Çelikbilek, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Gülşen ve şehit aileleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkanı Yücel Çelikbilek, ilçedeki bütün şehit ailelerine ulaşmaya çalıştıklarını belirterek, “Bugün aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleriyle bir araya gelerek, bir kez daha onları anmak ve sizlerle hasbihal etmek istedik. Vatan toprağımız dünyanın gözünün üzerinde olduğu, sahip olmak istediği bir ülke. Bu toprağımız binlerce şehidimizin kanıyla vatanımız olmuştur. Bunu korumak bizlerin ve gelecek nesillerimizin temel görevidir” dedi. 

Kaymakam Aydın Ergün de yaptığı konuşmada, “İstanbul Valiliğimizin 18 Mart  Pazar günü tüm şehit ailelerine yönelik organizasyonunda yine bir araya geleceğiz. Ülke ve devlet olarak, şehit ailelerimizin her zaman emrindeyiz. Başta sizin şehit evlatlarınız olmak üzere, tüm şehitlerimize ve Afganistan'da helikopter düşmesi sonucu şehit olan evlatlarımıza rahmet diliyorum” dedi.

Beykoz Şehit Aileleri Derneği Başkanı Muzaffer Kılıç da, organizasyonu düzenleyen Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'e teşekkür ederek şunları söyledi: “Bugün bizi hatırlamanız demek, şehitlerimizi unutmamanız, onları hatırlamanız demektir. Duyarlılığınıza teşekkür ederiz. Yeni bir dernek olarak tüm ilçe yöneticilerini ziyaret edeceğiz. Şehit aileleri olarak göstermiş olduğunuz ilgiye ve desteğe teşekkür ederiz.” Toplantı şehit ailelerinin duygularını anlatmaları ve karanfil dağıtımıyla sona erdi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72