Yerel seçim yatırımı vatandaşı isyan ettirdi

Her seçim öncesi benzerlerine sıkça rastlanan olaylara bir yenisi daha eklendi.

Yerel seçim yatırımı vatandaşı isyan ettirdi

Her seçim öncesi benzerlerine sıkça rastlanan olaylara bir yenisi daha eklendi.

16 Temmuz 2013 Salı 11:51
Yerel seçim yatırımı vatandaşı isyan ettirdi

Her seçim öncesi benzerlerine sıkça rastlanan olaylara bir yenisi daha eklendi. Bazı ilçelerde gece yarısı Belediye ekipleri yol düzenleme ve asfaltlama çalışması yapıp anonslar ile çevre sakinlerini uykusundan edince vatandaş ta isyan etti.

Belediye ekiplerinin çalışmalarını gece geç saatlere kadar sarkıtması akıllara yerel seçim hazırlıkları mı? sorusunu getirdi. Bazı ilçelerde gece yarısı Belediye ekipleri yol düzenleme ve asfaltlama çalışması yapıp anonslar ile çevre sakinlerini uykusundan edince vatandaş da haklı olarak tepkisini dile getirdi. 

Belediye, Ramazan davulcusu gibi…

Yerel seçim öncesi İstanbul’un birçok noktasında hummalı bir çalışma içine giren belediye yetkilileri bazı ilçelerde  işi abartınca vatandaş uykusundan oldu. Gece geç saatlerden sabahın ilk ışıklarına kadar iş makineleri ile çevre düzenlemesi yapan belediye ekipleri vatandaşı uykusundan ediyor.  Gürültü nedeniyle uyuyamadıklarını söyleyen vatandaşlar belediyenin Ramazan davulcusu gibi çalıştığını söylediler. Her seçim öncesi aynı manzara ile karşı karşıya kaldıklarını belirten vatandaşlar Belediye yetkililerinin işgüzarlığı bu kez haddini aştı diyor…

Gece yarısı anons yapılıyor!

Çalışmalar sırasında iş makinelerinin çıkardığı seslere bir de Belediye ekiplerinin asfalt dökümü sırasında mahalleliden anonslar ile arabalarını bulunduğu yerden  çekmelerini istemesi eklenince olay vatandaş için  bardağı taşıran son damla oldu. Bazı vatandaşlar bunun üzerine bir araya gelerek Belediye’ye şikayet telefonları açmak için harekete geçti. Ümraniye Belediyesi’ne şikayetlerini bildiren vatandaşlardan bir tanesi, “Bir an evvel çalışmaları noktalamak için ekipler gece mesaisi yapıyor” cevabını aldığını söylüyor…

Son Güncelleme: 16.07.2013 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72